Aν πίνεις αυτό το ρόφημα καθημερινά, σε 10 ημέρες θα έχεις κοιλιά «πλάκα»

Ερμιόνη Σαρρή
Aν πίνεις αυτό το ρόφημα καθημερινά, σε 10 ημέρες θα έχεις κοιλιά «πλάκα»

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Αυτήν την περίοδο έχω ξεφύγει διατροφικά και το αγαπημένο μου jean παντελόνι αν και mom, δεν μου κουμπώνει. Το ένα cocktail έφερε το άλλο, τα σουαρέ με φίλους και πίτσες πολλαπλασιάστηκαν (έπιασαν τα κρύα βλέπεις) και γενικώς οι στάσεις μου στο περίπτερο για μία σοκολάτα είναι τακτικές, σχεδόν καθημερινές. Η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω τα μέτρα μου, να «χτυπήσω το κακό». Θα μειώσω τις ατασθαλίες, θα τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά και θα πίνω πολλά υγρά. Το υπόσχομαι».

Αν λοιπόν το παραπάνω κείμενο σε εκφράζει απόλυτα σε σημείο που θα μπορούσες να το έχεις γράψει εσύ η ίδια αυτοπροσώπως, τότε έχουμε για σένα ένα ρόφημα που θα σε βοηθήσει να διώξεις τις τοξίνες πιο άμεσα από τον οργανισμό σου. Καλό είναι να το πίνεις αμέσως μετά το πρωινό ξύπνημα ώστε να ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο τον οργανισμό σου. Τις πρώτες δύο με τρεις φορές η γεύση του θα σε παραξενεύσει αλλά όλα μετά είναι θέμα συνήθειας.

Προσοχή, το ρόφημα αυτό θα είναι αποτελεσματικό αν όντως μπεις σε πρόγραμμα σωστής διατροφής και προσθέσεις στην καθημερινότητά σου και λίγη γυμναστική. Δε γίνεται το βράδυ να τρως πίτσες και το πρωί να περιμένεις θαύματα από αυτό το ποτήρι.

Υλικά:

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη

2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό μέλι

Ένα φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:

Ρίχνεις το νερό μέσα σε ένα μπρίκι και το τοποθετείς πάνω στην φωτιά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει, ρίχνεις μέσα την κανέλα και το αφήνεις να πάρει βράση για δύο με τρία λεπτά. Έπειτα, το αφήνεις να κρυώσει ελάχιστα και ρίχνεις μέσα το μέλι. Είναι πλεόν έτοιμο να το πιεις.

Την ίδια διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις και με βραστήρα.