Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας γίνεται έξαλλος: 5-ακόμα-λόγοι για τους οποίους θα τσακωθεί στο Survivor

Γωγώ Φούντα
Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας γίνεται έξαλλος: 5-ακόμα-λόγοι για τους οποίους θα τσακωθεί στο Survivor

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη σύγκρουση

Tην Παρασκευή γίναμε μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού καυγά εκεί στις μαγευτικές ακτές του Άγιου Δομήνικου, που ούτε στον εχθρό μας δεν ευχόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας έδωσε τροφή για σκέψη. Διότι φίλη-και φίλε-φανατικέ του Survivor-μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, παραδέξου ότι το βλέπεις-όταν η πείνα, η υγρασία και η κακουχία κάνουν την εμφάνισή τους, ακόμα και οι πιο ζεν λυγίζουν. Γιατί μπορεί να υπάρχει τσιπούρα στο προσκήνιο, αλλά έλα που πρέπει να τραφούν 12 άτομα από ένα και μόνο ψάρι. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος του καυγά-του ανατριχιαστικού που ανέφερα παραπάνω-ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον αειθαλή Γιάννη Σπαλιάρα-. Το στόρι είναι το εξής: 3 κιλά ρύζι μέχρι την επόμενη δοκιμασία, η μοιρασιά είναι... ισόποση αλλά η Ειρήνη νιώθει τεράστια αδυναμία. Η Σόφη-η Πασχάλη ντε-προτείνει η Ειρήνη να φάει μεγαλύτερη μερίδα, ο Γιάννης δεν το επιτρέπει και εκεί τα πνεύματα οξύνονται. Ύβρεις, κατηγορίες μέχρι και μπινελίκια έρχονται στο προσκήνιο, με το Σπαλιάρα να λέει την επική πια φράση «Μάζεψέ τη»! Εμείς λοιπόν, επειδή είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι με την έκβαση του παιχνιδιού, και επειδή μας είχαν λείψει χαρακτήρες τύπου Άσπας και Ηλία Βαλάσση, κάναμε μία μικρή λίστα με τους λόγους για τους οποίους θα τσακωθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας στα επόμενα επεισόδια, ελπίζοντας να βγούμε αληθινοί!

maxresdefault

Λόγος νούμερο 1: Η ομάδα των διασήμων κερδίζει στην επόμενη δοκιμασία και το έπαθλό της είναι 5 κιλά ξηροί καρποί και ένα μπουκάλι ξηρό λαδάκι. Όπως είναι φυσικό, τα φιστίκια μοιράζονται ισόποσα, με αποτέλεσμα όλοι να είναι ευχαριστημένοι-με κάποιους βέβαια παίκτες να ζητούν και ένα μπουκάλι ουίσκι χωρίς βέβαια να εισακούονται-. Αφού λοιπόν η γαρνιτούρα είναι έτοιμη, ο ψαροντουφεκάς της ομάδας πιάνει 15 λιθρίνια, με αποτέλεσμα να επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των παικτών. Έλα όμως που ο Χρανιώτης χρησιμοποιεί το ξηρό λαδάκι για να νοστιμίσουν τα ψάρια, κάτι που προκαλεί την έκρηξη του Γιάννη, ο οποίος ήθελε να το χρησιμοποιήσει στην ηλιοθεραπεία του ώστε να δώσει και στα αδηφάγα γυναικεία βλέμματα ευχαρίστηση. Ακολουθεί καυγάς, τα ψάρια εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση και τελικά όλοι μένουν νηστικοί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να ουρλιάζει για τη χαμένη της ενέργεια.

Λόγος νούμερο 2: Eίμαστε στη φάση που οι παίκτες έχουν εξασφαλίσει την τροφή τους ενώ η ψαριά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η φάση αυτή λοιπόν, δεν περιλαμβάνει την επιβίωση, αλλά το pampering των συμμετεχόντων καθώς είναι η ώρα να ξεσκάσουν και να καλοπεράσουν. Ως έπαθλο στους διάσημους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν έναν καλλιτέχνη, τραγούδια του οποίου θα παίζουν από μεγάφωνα που έχουν στηθεί στους φοίνικες κατά μήκος της παραλίας, τρομάζοντας τα τροπικά ζωάκια. Ο Στέλιος Χανταμπάκης κάνει ένα μικρό γκάλοπ και τελικά αποφασίζουν να ζητήσουν τα άπαντα του Γιάννη Πλούταρχου. Αυτό φυσικά βγάζει το Γιάννη εκτός... κοιλιακών μιας και επιθυμούσε σφόδρα Βασιλάκη Καρρά. Μην μπορώντας να αντέξει την προσβολή αυτή, αρχίζει κάθε βράδυ να τραγουδάει στα αυτιά των παικτών το «Φαινόμενο», φροντίζοντας να κάνει αρκετά φάλτσα, ώστε να τους βγάλει εκτός εαυτού.

13712665 547847315402350 637195738 n

Λόγος νούμερο 3: Το κλίμα ως γνωστόν στον Άγιο Δομήνικο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με της Ελλάδας, κάτι που είναι ξεκάθαρο ακόμα κι αν δεν έχεις βρεθεί εκεί. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, το δέρμα των παικτών να είναι άγριο και ξηρό, καταστρέφοντας την άψογη, με κοιλιακούς και γράμμωση εικόνα τους. Ο Γιάννης βέβαια αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί και έχει πάρει μαζί του μία αρκετά ακριβή κρέμα σώματος με χαβιάρι, ώστε να μπορεί να διατηρείται ενυδατωμένος και το δέρμα του να λάμπει. Έλα όμως που ο γλυκύτατος Βo, σε μία στιγμή αδυναμίας και πείνας, πίστεψε ότι πρόκειται για χαβιάρι σε κρεμώδη μορφή, και έφαγε όλη τη θαυματουργή κρέμα του Γιάννη! Όπως αντιλαμβάνεστε, ο καυγάς είναι άνευ προηγουμένου, με την ομάδα να παίρνει το μέρος του ράπερ γιατί όλοι τσίμπησαν λιγάκι από την κρεμούλα.

Λόγος νούμερο 4: Το ζήτημα του μπάνιου ως γνωστόν, είναι ένα ακόμη βασικό πρόβλημα το οποίο δυσκολεύει τη συνύπαρξη και γενικότερα τη ζωή στο νησί. Ο Γιώργος Χρανιώτης από τις πρώτες κιόλας μέρες, κατέστησε σαφές ότι θα κάνει μπάνιο ολόγυμνος, κάτι που φυσικά δε βρήκε σύμφωνο το Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του το απόλυτο sex symbol του νησιού. Το αποτέλεσμα ήταν, ο Γιάννης να αναγκάσει το Γιώργο να φοράει αυτοσχέδια σκελέα ώστε να κρύβει τα επίμαχα, και να μπορεί ο ίδιος να αλωνίζει σαν αρχαίος Έλληνας Θεός συγκεντρώνοντας τα βλέμματα θαυμασμού και όχι μόνο. Η απαίτηση αυτή όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε στο Χρανιώτη, ο οποίος στη συνέχεια ψάρεψε 7 γατόψαρα και δεν έδωσε μπουκιά στο Σπαλιάρα.

Λόγος νούμερο 5: Φυσικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, δε θα μπορούσε να μην τα βάλει και με την παραγωγή. Σε ένα on όπου έκραζε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αντιλήφθηκε ότι στο μέτωπό του έπεφταν τρεις και όχι πέντε ανέμελες τούφες, κάτι που φυσικά τον έβγαλε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να απαιτήσει το γύρισμα να γίνει από την αρχή. Όπως εξήγησε, η γοητεία του είναι τα μαλλιά του, και δε δέχεται οι τούφες του να μην είναι άρτια φροντισμένες. Δυστυχώς η απαίτηση του σύγχρονου Σαμψών δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα για τρεις μέρες να πέσει σε κατάθλιψη, ξεχνώντας να κάνει μέχρι και κοιλιακούς.

Untitled