Queen's Experts: Τα tips για να πετύχεις το καρπουζί μακιγιάζ που «μυρίζει» καλοκαίρι

Queen's Experts: Τα tips για να πετύχεις το καρπουζί μακιγιάζ που «μυρίζει» καλοκαίρι

Τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά αποκτούν ροδαλές αποχρώσεις που κάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου να μοιάζουν με ζουμερό φρούτο.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ είμαι ήδη σε καλοκαιρινό mood. Γι' αυτό αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο για να σου μιλήσω για ένα super fresh και summer μακιγιάζ, που ακούει στο όνομα watermelon makeup.

Στο watermelon makeup ο πρωταγωνιστής είναι οι κόκκινες, οι ροζ και οι φούξια αποχρώσεις. Τα χρώματα, δηλαδή, που κυριαρχούν στην καρδιά του αγαπημένου φρούτο του καλοκαιριού, το καρπούζι. Τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά αποκτούν ροδαλές αποχρώσεις που κάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου να μοιάζουν με ζουμερό φρούτο. Πώς μπορείς να πετύχεις το viral makeup του καλοκαιριού; Η Pati Dubroff, η makeup artist της Margot Robbie μέσα από τα TikTok videos που ανεβάζει καθημερινά στα social media, μας δείχνει ένα-ένα τα βήματα για να πετύχουμε το watermelon makeup. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

https://www.instagram.com/p/C3bHIC-PPRl/

Αυτό το hack θα σε βοηθήσει να πετύχεις τη γραμμή του eyeliner -χωρίς μολύβι- μόνο με μία σκιά

Τους καλοκαιρινούς μήνες «αποχαιρετάμε» τα παχύρευστα προϊόντα και επιλέγουμε ανάλαφρες υφές που χαρίζουν στην επιδερμίδα μας μία φρέσκια και νεανική όψη. Δηλαδή, αντί για το foundation, μπορείς να επιλέξεις μία αντηλιακή με χρώμα, η οποία θα σε συντροφεύσει από το πρωί ως το βράδυ.

Στη συνέχεια, «επιστράτευσε» όλα τα καλλυντικά που έχεις σε κόκκινο, ροζ και φούξια χρώμα. Για ένα watermelon smokey eyes, επίλεξε μία ανοιχτή κόκκινη σκιά, αλλά αν θες ένα πιο smoothy εφέ μπορείς να προσθέσεις επάνω στο κινητό βλέφαρο λίγο από το υγρό ρουζ σου και να το χρησιμοποιήσεις σαν σκιά. Για τα ζυγωματικά χρησιμοποίησε υγρό blush επάνω ακριβώς στο κόκκαλο που τοποθετείς το highlighter και με ένα μεγάλο πινέλο σβήσε το προϊόν με ανοδική φορά, μέχρι τα φρύδια.

Ξέχνα την κλασική μαύρη σκιά! Το φλογερό κόκκινο έρχεται να δημιουργήσει εκρηκτικά sunset eyes

Τα παρακάτω beauty items θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καρπουζί μακιγιάζ:

Τέλος, με ένα nude μολύβι χειλιών σχεδίασε το περίγραμμα -το nude μολύβι χειλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση σε οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν- και στη συνέχεια εφάρμοσε το καρπουζί κραγιόν σου. Για ένα φυσικό, ζουμερό αποτέλεσμα πρόσθεσε με τα δάχτυλά σου ταμποναριστά επάνω στα χείλη λίγο προϊόν από το υγρό blush σου και σε δευτερόλεπτα θα έχεις το τέλειο juicy εφέ.

Τα παρακάτω TikTok videos που βρήκα στα social media της Pati Dubroff θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα και γρήγορα το hot μακιγιάζ του καλοκαιριού. Ρίξε μια ματιά...

Ναι, πρέπει να φοράς αντηλιακό και με συννεφιά! 7 αντηλιακά με ελαφριά υφή που θα λατρέψεις