Ξέχνα την κλασική μαύρη σκιά! Το φλογερό κόκκινο έρχεται να δημιουργήσει εκρηκτικά sunset eyes

Ξέχνα την κλασική μαύρη σκιά! Το φλογερό κόκκινο έρχεται να δημιουργήσει εκρηκτικά sunset eyes
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Τα sunset eyes, με πρωταγωνιστή την κόκκινη σκιά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος, τόσο σε μελαχρινές όσο και ξανθές γυναίκες.

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα καλωσορίσουμε και επίσημα την αγαπημένη εποχή όλων, το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως ο καιρός τις τελευταίες ημέρες δεν μας αφήνει να το συνειδητοποιήσουμε, γι' αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο το οποίο θα μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση και θα μας βάλει σε καλοκαιρινό mood.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, εδώ στο beauty department του Queen να μιλήσουμε για ένα μακιγιάζ το οποίο ξεχειλίζει ανυπέρβλητη λάμψη και χρώμα. Η δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ για να εντυπωσιάσει και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι θερμοκρασίες «αγγίζουν» κόκκινο. Αυτό που χρειάζεται είναι χρώμα! Το χρωματιστό smokey eye look είναι το makeup trend που κυριάρχησε στα catwalks, στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στο show του οίκου Hui, δημιουργώντας τα πιο ρομαντικά-σαγηνευτικά beauty looks.

Πώς θα πετύχεις το «monochromatic makeup» τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ

Το smokey eyes μοιάζει με τα χρώματα του sunset

Hui-bks-F24-004.jpg

Στα περισσότερα shows παρατηρήσαμε clean βάσεις, bronze αποχρώσεις και ασημένιες λεπτομέρειες που φώτιζαν τα outfits. Το κλασικό dark smokey eyes έρχεται να αντικατασταθεί από το φλογερό κόκκινο. Το βλέμμα φωτίζεται και τα μάτια αποκτούν ένα παιχνιδιάρικο χρώμα που τα κάνει να μοιάζουν με το ηλιοβασίλεμα του Αυγούστου. Τα sunset eyes, με πρωταγωνιστή την κόκκινη σκιά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μακιγιάζ που ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος, τόσο σε μελαχρινές όσο και ξανθές γυναίκες.

Θες να μακρύνεις το κοντό καρέ σου; Το italian bob είναι το νέο στιλ που θα λατρέψεις

Pop of red colour

Hui-bks-F24-056.jpg

Το μυστικό κρύβεται, επίσης, στις καθαρές, ενυδατωμένες επιδερμίδες με πουδρένια χρώματα στα ζυγωματικά και τα χείλη τα οποία σε συνδυασμό με τα sunset eyes κάνουν το πρόσωπο της κάθε γυναίκας να δείχνει φρέσκο και ζουμερό σαν φρούτο. Βέβαια, αν θες να επιλέξεις ένα διαφορετικό χρώμα, όπως το απαλό μπλε, το πορτοκαλί και το ροζ, go for it! Το χρωματιστό smokey eyes, θα φωτίσει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα κάνει το βλέμμα σου πιο ανορθωμένο.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές χρωματιστές σκιές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα διαφορετικό smokey eye look σε χρόνο ρεκόρ. Ρίξε μία ματιά...

7 ελαφριά αντηλιακά με χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη και προστασία