7 αντηλιακά προσώπου που θα λειτουργήσουν σαν βάση στο μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Θα είσαι όλη την ώρα προστατευμένη και θα νιώθεις ότι δεν φοράς τίποτα!

Αν υπάρχει έστω κι ένα beauty item που πρέπει να έχει σταθερή θέση μέσα στο νεσεσέρ σου, τότε αυτό είναι το αντηλιακό προσώπου. Το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία. Ωστόσο, πολλές γυναίκες δυσανασχετούν για την καθημερινή του χρήση, καθώς αισθάνονται το δέρμα τους πιο λιπαρό και βαρύ σε συνδυασμό με άλλες συνθέσεις στο μακιγιάζ.

Matte skin! 7 καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

Παρόλα αυτά, στην αγορά υπάρχουν αντηλιακά με ελαφριές υφές τα οποία είναι σχεδόν διάφανα και με το που απλωθούν επάνω στην επιδερμίδα, αισθάνεσαι ότι δεν φοράς τίποτα. Τα ελαφριά αντηλιακά διαθέτουν λεπτόρρευστες υφές που απορροφώνται γρήγορα και χαρίζουν προστασία και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα, ενώ λειτουργούν τέλεια σαν βάση για το μακιγιάζ.

pexels-koolshooters-8946864.jpg

Ακριβώς! Τα αντηλιακά έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση που κάνει την επιδερμίδα να σφύζει από ζωντάνια και λάμψη. Έτσι, ακόμα και χωρίς ίχνος makeup το αποτέλεσμα θα είναι εκτυφλωτικό! Μπορείς να τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ είτε μόνα τους είτε κάτω από το μακιγιάζ σου και να είσαι πάντα προστατευμένη. Ναι, μιλάμε για ένα τόσο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Nail trends! Γαλλικό manicure με χρώμα και άλλα 3 σχέδια που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες

Οι διακοπές του Πάσχα είναι προ των πυλών! Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήναμε έτσι! Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε τα καλύτερα ελαφριά αντηλιακά, που περιποιούνται, ενυδατώνουν, προστατεύουν και καλύπτουν κάθε ατέλεια της επιδερμίδας. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και… be sure ότι θα γίνουν το αγαπημένο σου beauty item από εδώ και στο εξής.

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο