Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της

Ερμιόνη Σαρρή
Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της

Δύσκολος ο ανταγωνισμός! Η αλήθεια να λέγεται...

Τα οπίσθια της Kim Kardashian αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών (και μηνών μη σας πούμε) και η ίδια από ότι φαίνεται αισθάνεται πολύ υπερήφανη για αυτό. Η τελευταία εμφάνιση όμως του διάσημου μοντέλου, πολύ φοβούμαστε πως θα την κάνει να χάσει... τον ύπνο της.


Η Daisy Lowe εμφανίστηκε στα British Fashion Awards και μας αποκάλυψε, πως η «μητέρα» φύση ήταν ιδιαίτερα ανοιχτοχέρα μαζί της. Φορώντας ένα εφαρμοστό ροζ φόρεμα απέδειξε σε όλους, ότι τελικά η Kim δεν είναι... μόνη σε αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν και άλλες κυρίες, οι οποίες μπορούν να υπερηφανεύονται για τα οπίσθιά τους και χωρίς να τα βγάζουν στη φόρα. Το μοντέλο, τον επόμενο μήνα κλείνει τα 26 και από ότι φαίνεται θα φτάσει πολύ... ψηλά. Γιατί άλλωστε, τι καλύτερο έχει η Kim από αυτήν; Πω πω γκρίνια που έχει να ακούσει ο Kanye West! Η βασίλισσα τρέμει για το θρόνο της και όσο να ναι αυτό πονάει!


Δεν είναι και λίγο εκεί που ξαφνικά όλοι μιλούν για τα κάλλη σου... να έρχεται άλλη και να σου παίρνει τη δόξα. Τόσα χρόνια αγώνα και να χαθούν έτσι ξαφνικά; Όχι, δε θα το επιτρέψει! Για να δούμε, λοιπόν, τι θα σκεφτεί η αγαπημένη μας Kim για να κρατήσει τα οπίσθιά της ψηλά.. στα μάτια των θαυμαστών της!


Δείτε τις δύο κυρίες στην παραπάνω gallery και ένα στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Daisy Lowe στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη ήττα της Sarah Jessica Parker: To φυσάει και δεν κρυώνει!

«Σταμάτα να γκρινιάζεις για ό,τι συμβαίνει»: Superstar «τα χώνει» στον George Clooney