Αngelina Jolie: Πρωταγωνιστεί στην πιο άβολη στιγμή στην ιστορία του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Πρωταγωνιστεί στην πιο άβολη στιγμή στην ιστορία του Hollywood

Πώς αντέδρασε όταν συνάντησε το στέλεχος της Sony;

Εντάξει, για όλους όσοι λατρεύουμε την ίντριγκα και το παρασκήνιο, και δεν είμαστε λίγοι, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον, από το γνωστό πια σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές την μεγάλη εταιρεία Sony, μεγαλοστελέχη της αλλά και stars του Hollywood.

Το ακόμα πιο... μαγικό, είναι ότι οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας-αθάνατη υποκλοπή-ανάμεσα στον παραγωγό Scott Rudin και την αντιπρόεδρο της Sony Amy Pascal, αναφέρονταν ονομαστικά και άκρως προσβλητικά στην Angelina Jolie, η οποία όπως όλοι μάθαμε, χαρακτηρίστηκε ατάλαντη και κακομαθημένη. Και επειδή καλώς ή κακώς ο κόσμος του Hollywood είναι μια σταλιά, λίγες μόλις ώρες πριν, είδαμε την ΠΙΟ ΑΒΟΛΗ με διαφορά φωτογραφία των τελευταίων ετών.

Πρωταγωνίστριες η Angelina Jolie και η εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο Amy Pascal η οποία μάλλον τώρα θα θέλει να χωθεί 10 μέτρα κάτω από τη γη για να ξεπεράσει τη ντροπή και το ρεζιλίκι, μιας και όταν πήγε να αγκαλιάσει την Angie, την οποία γνωρίζει ένα σκασμό χρόνια, η διάσημη ηθοποιός, όχι μόνο δεν ανταπέδωσε την τρυφερή κίνηση, αλλά απέμεινε να κοιτάζει με βλέμμα παγωμένο και ανέκφραστο τη δόλια Pascal.

Kαι φυσικά, επειδή οι συνάδελφοι του εξωτερικού απλά... διδάσκουν, απαθανάτισαν τη στιγμή για να μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες όλων! Για την ιστορία πάντως, η κυρία Pascal μάλλον δεν θα κάνει χαρούμενες γιορτές, μιας και εκτός από την Angie, πλέον βρίσκεται στην μαύρη λίστα του Προέδρου Obama, αλλά και όλων των έγχρωμων celebrity, μιας και εκτός από την Angelina, ειπώθηκαν και διάφορα ρατσιστικά σχόλια, λίγο πριν από δείπνο στο Λευκό Οίκο.

Εμείς να της ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα, αν και είναι κομματάκι δύσκολο να βγει αλώβητη από την περιπέτεια αυτή.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina απαντάει με το δικό της μοναδικό τρόπο στα κακεντρεχή mail της Sony!

Μας κοροϊδεύουν; Μας σόκαραν με το χωρισμό τους και τώρα κοιμούνται και πάλι... μαζί!

Ποιος εκδικείται τη Nicole Kidman και γιατί η Ελένη Φουρέιρα είναι στις «μαύρες» της;