Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ανεβάζει... selfie: Μαντεύετε ποια είναι;

Ερμιόνη Σαρρή
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ανεβάζει... selfie: Μαντεύετε ποια είναι;

Δε χάνει ποτέ το χιούμορ της

Σταματημό δεν έχει τελικά αυτό το κορίτσι. Αφού δεν έχει αφήσει πάρτι για πάρτι , είπε να βγάλει και μία selfie στο... νοσοκομείο. Έχουμε πει πως είναι κάπως της υπερβολής, αλλά ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Αυτή τη φορά βέβαια φωτογραφήθηκε χωρίς το νέο της αγαπημένο, ο οποίος μας έχει συνηθίσει να είναι πάντα εκεί απίκο για αυτήν. Εμ έτσι είναι ο πρώτος καιρός, όλο έρωτας και μέλια.

Ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο μας ενημέρωσε η Miley Cyrus με μία φωτογραφία της στα social media. Τελικά το κέφι της δεν το χάνει ποτέ. Μπορεί την Παρασκευή να γλεντούσε σε έξαλλη κατάσταση σε πάρτι του Μαϊάμι (τι να λέμε πάλι), λίγες ώρες όμως αργότερα βρέθηκε στο κρεβάτι του... πόνου. Κάτω από τη φωτογραφία της σχολίασε πως η ποδιά του νοσοκομείου είναι πολύ... μοδάτη. Να πούμε και την αλήθεια και εμείς τη βρήκαμε αρκετά πρωτότυπη. Δεν είναι σαν και αυτές της πράσινες που έχουμε συνηθίσει ή τις σκέτες λευκές. Έχουν βρε παιδί μου την πινελιά τους!

SELFIE


Πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να μην έχει εισαχθεί για κάτι σοβαρό και ότι πολύ γρήγορα θα γιάνει. Βλέπεις αυτά έχουν τα ξενύχτια! Μήπως ήρθε η ώρα τελικά να μαζευτείς; Όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα έχεις και το γαμπρό στο πλάι σου... μην τον χάσεις! Patrick Schwarzenegger είναι αυτός.

Δείτε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την τελευταία της εμφάνιση στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Το σπίτι της Gisele Bundchen... νοικιάζεται! Δείτε το... μικρό της παράδεισο!

Επιτέλους πάχυνε: Η star «κλείνει τα στόματα» εκείνων που την αποκάλεσαν ανορεξική!

Τaylor Swift: Έκλεισε τα 25 με τον πιο λαμπερό τρόπο!