Με το καλό! Δε φαντάζεστε τι επέλεξε να κάνει το διάσημο αυτό ζευγάρι στο γάμο του

Ερμιόνη Σαρρή
Με το καλό! Δε φαντάζεστε τι επέλεξε να κάνει το διάσημο αυτό ζευγάρι στο γάμο του

Christmas spirit... στο φουλ!

Τα Χριστούγεννα θα έρθουν λίγο πιο νωρίς για τους δύο ερωτευμένους. Αυτή την εβδομάδα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και δε βλέπουν την ώρα και τη στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτά θέλουμε άλλωστε να βλέπουμε, ερωτευμένα ζευγάρια στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές.


Eddie Redmayne και Hannah Bagshawe είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια και επιτέλους ο βρετανός ηθοποιός θα το πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο. Ο αριθμός είναι μονός, αφού όλα είναι έτοιμα και το νυφικό της Hannah κρεμασμένο στο σαλόνι. Μιας, λοιπόν, και οι μέρες είναι γιορτινές και όλοι μιλάνε για τα Χριστούγεννα του 2014 οι δυο τους σκέφτηκαν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους και να μετατρέψουν το χώρο σε... χριστουγεννιάτικο χωριό. Κάτι σαν την Winter Wonderland ας πούμε! Δηλαδή, ένας γάμος πραγματικό λούνα Παρκ. Ομολογούμε, πως είναι πρωτότυπο και σε όλους θα μείνει αξέχαστο.

2

Ο χώρος άλλωστε εξυπηρετεί μία τέτοια εκδήλωση και είμαστε σίγουροι ότι το ζευγάρι θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρον. Έχει προσλάβει ειδική ομάδα για να τον μεταμορφώσει στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τις φωτογραφίες. Λίγο τεχνητό χιόνι και ένα ξυλάκι με μαλλί της γριάς δε θα αφήσει κανέναν καλεσμένο ασυγκίνητο( εμάς πάντως πολύ θα μας άρεσε)!

Από εμάς τα... καλύτερα!

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ανεβάζει... selfie: Μαντεύετε ποια είναι;

Αυτό είναι σύμπτωση!Διάσημη μαμά γέννησε το τρίτο της παιδί την ημέρα γενεθλίων του πρώτου

Διαλύεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του 2014; Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;