Μετά το αλκοόλ και τα χάπια... ο χωρισμός:Ποια τραγουδίστρια θα περάσει «μαύρες» γιορτές;

Ερμιόνη Σαρρή
Μετά το αλκοόλ και τα χάπια... ο χωρισμός:Ποια τραγουδίστρια θα περάσει «μαύρες» γιορτές;

Τα προσωπικά της πάνε από το κακό στο... χειρότερο

Πριν από λίγες ημέρες τα social media πήραν φωτιά από την ξαφνική αδιαθεσία της και όλοι έψαχναν το λόγο που η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη συνέντευξη τύπου του X Factor, η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι.


Μας έχει μπερδέψει πολύ η Mel b με τη ζωή της. Τα προσωπικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο και από ότι φαίνεται η ίδια δυσκολεύεται πολύ να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. Και ενώ όλοι έψαχναν την πραγματική αιτία της νοσηλείας της, πληροφορίες τη θέλουν να οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και χαπιών. Δεν μπορεί με τίποτα να συνηθίσει την παραμονή της στο Λονδίνο και το έριξε στα... βαριά. Γενικώς βέβαια δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή της και ο χωρισμός είναι μονόδρομος.


Και η κατρακύλα δεν έχει όριο, καθώς αποφάσισε να αφήσει τον Stephen Belafonte να περάσει τις γιορτές στο Λος Άντζελες, δίχως γυναίκα και παιδιά. Τι του έμελλε να πάθει και αυτός Χριστουγεννιάτικα. Μόνος του να κοιτάει τα λαμπάκια και αυτή να γλεντάει με άγνωστες παρέες. Τελευταία στιγμή ακύρωσε το ταξίδι της(και ιδιωτική πτήση μάλιστα, να τα λέμε αυτά) και η ψυχολόγος της σηκώνει τα χέρια ψηλά. Λίγο πριν γεμίσει τις βαλίτσες, συζήτησε ώρες πολλές μαζί της και αποφάσισε, πως είναι καλύτερο για αυτήν να δει τα πυροτεχνήματα του Big Ben παρά τον Stephen. Ένα δίκιο το έχει και αυτή μετά από τόσα που έχει τραβήξει.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη μανούλα μας συστήνει για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειάς της: Δείτε το

Δυσάρεστα νέα: Διάσημη αγαπημένη ηθοποιός πέθανε χθες τα ξημερώματα