Η είδηση της ημέρας: Ο Orlando Bloom ξεπέρασε την Miranda Kerr!

Η είδηση της ημέρας: Ο Orlando Bloom ξεπέρασε την Miranda Kerr!

Kαιρός δεν ήταν;

Τις άγιες αυτές μέρες, που όλοι είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, βγαίνουν, γλεντάνε και έρχονται πιο κοντά με τους συντρόφους και την οικογένειά τους, για κάποιο περίεργο λόγο, οι χωρισμοί και οι καυγάδες αυξάνονται, με αποτέλεσμα τελικά να αναρωτιόμαστε, πού στο καλό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων και της αγάπης;

Ευτυχώς, που όλα αυτά φαίνεται να μην άγγιξαν ένα αρκετά θα λέγαμε ταλαιπωρημένο παιδί από την αγάπη και τον έρωτα, και ομολογούμε ότι χαρήκαμε δεόντως βλέποντάς τον ευτυχισμένο με τη νέα του αγαπημένη. Αναφερόμαστε στον Orlando Bloom, ο οποίος έχει ξεπεράσει την πρώην του Miranda Kerr και μάλιστα για τα καλά!

Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε το διάσημο ηθοποιό, σε ειδυλλιακή παραλία στο Νότιο Μεξικό, με ξανθιά και σέξι παρουσία, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους του κοιλιακούς, και δυστυχώς το αρκετά κακό του τατουάζ!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα του αγαπημένη, δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπως μας αιφνιδίασε, μιας και περιμέναμε ότι θα περνούσε τις ημέρες των Χριστουγέννων με την Miranda και το γιο τους Flynn. Εκτός αν την ξεπέταξε με ένα γρήγορο γεύμα, και έφυγε για μέρη μακρινά.

Πάντως, να πούμε ότι χαιρόμαστε που τον βλέπουμε ξανά ζευγαρωμένο, γιατί είχαμε βαρεθεί να μαθαίνουμε μόνο για τους αγαπημένους της πρώην του.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν ήταν η χρονιά της! Διέρρευσε κακόγουστη φωτογράφηση της Angelina Jolie από τα 19 της

Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Mήπως ο Liam Hemswort δεν ξεπέρασε ποτέ την Miley Cyrus; Δείτε γιατί