Σύντροφος διάσημου μοντέλου κυκλοφορεί ξυπόλητος και αυτή... topless: Δείτε τους

Ερμιόνη Σαρρή
Σύντροφος διάσημου μοντέλου κυκλοφορεί ξυπόλητος και αυτή... topless: Δείτε τους

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης (και ελευθερίας για το διάσημο ζευγάρι)

Αρχικά να αναφέρουμε ότι και εμείς ουκ ολίγες φορές έχουμε περπατήσει ξυπόλητοι σε κάποιο νησί της Ελλάδας. Η μόνη διαφορά είναι, πως οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε σε κάτι τέτοιο μόνο για λίγα λεπτά. Ξέρετε από την παραλία μέχρι το αμάξι ή για να κατέβουμε να πάρουμε μισό λεπτό ψωμί πηγαίνοντας στο σπίτι και φορώντας το μαγιό μας. Και αυτό όχι πάντα.


Ο 28χρονος σύντροφος όμως της Heidi Klum το έκανε σύστημα. Στο St. Barts αποφάσισε να περάσει το ζευγάρι τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν έμεινε στιγμή απαρατήρητο. Ας ξεκινήσουμε όμως από τον Vito Schnabel, ο οποίος περπάτησε πιθαμή προς πιθαμή το εξωτικό νησί... ξυπόλυτος. Μαύρη έγινε η πατούσα του, αλλά αυτός εκεί... ακάθεκτος. Μπορεί στα χέρια του να κρατούσε μία τσάντα από ένα πανάκριβο κατάστημα της περιοχής (και εκεί ξυπόλητος μπήκε από ότι φαίνεται) αλλά η σαγιονάρα στα πόδια του δε φάνηκε λεπτό. Εντάξει είναι σε mood διακοπών και θέλει να το ευχαριστηθεί, αλλά μέχρι κάποιο όριο. Υπάρχουν και λόγοι υγιεινής βλέπετε. Πρέπει πάντως να πέρασε πολλές ώρες στην μπανιέρα τρίβοντας(το καλό που του θέλουμε δηλαδή).


Τώρα όσον αφορά τη θεά Heidi, απέδειξε ότι ακόμα και στα 40 της είναι... κορμάρα. Σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην παραλία την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός και είδαμε όσα δεν έπρεπε να δούμε. Σκέφτηκε μάλλον να κάνει ομοιόμορφο μαύρισμα (να πούμε την αλήθεια το σημάδι από το τριγωνάκι είναι δράμα) και τα έβγαλε όλα στη... φόρα. Ψάξαμε για λίγη κυτταρίτιδα, αλλά δυστυχώς... άφαντη. Τι να πεις για αυτή τη γυναίκα, με λίγα λόγια είναι.... θεά.

Διαβάστε ακόμα:

Madonna: Το άστρο της καταρρέει και έχει χάσει τον ύπνο της. Δείτε τι συνέβη

Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Mήπως ο Liam Hemswort δεν ξεπέρασε ποτέ την Miley Cyrus; Δείτε γιατί