H Kim και η… άλλη: Δείτε τη σταρ αγνώριστη σε νέο της εξώφυλλο!

H Kim και η… άλλη: Δείτε τη σταρ αγνώριστη σε νέο της εξώφυλλο!

Όσο κι αν θα προσπαθούσαμε, τέτοια αλλαγή δεν θα την φανταζόμασταν! 

Εντάξει, δεν τρέφαμε ποτέ την ψευδαίσθηση πως η Κim Kardashian δεν περνά από photoshop, έστω και την παραμικρή selfie της που ανεβάζει στα social media, ούτως ή άλλως είναι γνωστό ευρέως. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η σταρ το παράκανε, αφού στη φωτογράφισή της για το επόμενο εξώφυλλο του περιοδικού «LOVE» εμφανίζεται κάπως... αλλαγμένη, να το πούμε; Όχι, γιατί μάλλον η αντιπροσωπευτικότερη έκφραση είναι πως εμφανίζεται ως... μια άλλη.


Ντυμένη με ρούχα υψηλής ραπτικής και ύφος απόλυτου μοντέλου – εν πάση περιπτώσει, το «έχει», αφού είναι πολλές οι φορές που κοσμεί εξώφυλλα φορώντας αντίστοιχα ρούχα για μεγάλους οίκους-, η 34χρονη σταρ απεικονίζεται εμφανώς πιο αδύνατη, πιο... ψηλή, αλλά και πιο μαυρισμένη. Εν ολίγοις, στη νέα αυτή φωτογράφιση η Kim μόνο Kim δεν είναι.


Η διάσημη σταρ πρόλαβε να ανεβάσει η ίδια στα social media τη φωτογραφία, αναφέροντας ενθουσιασμένη: «Ανυπομονώ να δείτε τις περισσότερες από 30 σελίδες με τον φωτογράφο Stephen Klein για το Love Magazine. Ήταν τόσο τρελό! Κάναμε φωτογράφιση για 3 συνεχόμενες μέρες, σε ένα μοτέλ στο Λος Άντζελες. Μια νύχτα μάλιστα, ως τις 4 το πρωί».


Και εντάξει βρε κορίτσι μου, να το δεχτούμε ότι μαύρισες. Να το δεχτούμε και ότι... αδυνάτισες (αφού σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει πως θέλει να αποκτήσει μικρότερα οπίσθια). Αλλά μην μας πεις πως ψήλωσες κιόλας, γιατί αυτό μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει, δυστυχώς, άλλος άνθρωπος στη γη αυτή! Στο επόμενο εξώφυλλο ελπίζουμε να μην τη δούμε με σώμα και ύψος... «Kendall Jenner», γιατί μάλλον θα σημαίνει πως δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλά!

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

Όποιος έχει τη μύγα...: Τι έκανε πάλι η Kim Kardashian για να μας πείσει πως ΔΕΝ χωρίζει;