Χαμός: Η star έπιασε το σύζυγό της να φλερτάρει με άλλη και τον πλάκωσε δημοσίως στο ξύλο!

Χαμός: Η star έπιασε το σύζυγό της να φλερτάρει με άλλη και τον πλάκωσε δημοσίως στο ξύλο!

Ο γάμος τους μετρά μόλις λίγους μήνες

Χαμός γίνεται στο μακρινό Hollywood. Νέες σχέσεις, χωρισμοί, τσακωμοί... από όλα έχει το μενού, παράπονο δεν έχουμε κανένα. Ψάχνοντας σήμερα τα ξένα gossip news «κολλήσαμε» σε αυτήν την πιπεράτη είδηση και φυσικά σπεύσαμε να σας την παρουσιάσουμε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Star Magazine, η Jessica Simpson έγινε μαλλιά κουβάρια με τον σύζυγό της Eric Johnson σε γνωστό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Jessica γυρνώντας από την τουαλέτα που είχε πάει προς ανάγκη της η γυναίκα, «έπιασε» τον σύζυγό της να φλερτάρει με μια μελαχρινή κυρία. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε. Η Simpson άρχισε να χτυπά στο πρόσωπο τον Johnson με την πανάκριβη τσάντα της έχοντας σαν αποτέλεσμα να του ματώσει τη μύτη.

jessica-simpson-2

Το εξώφυλλο με την είδηση-βόμβα


Στο εξώφυλλο του περιοδικού μάλιστα επισημαίνεται πως η ξανθιά star τον αποκάλεσε μπροστά σε όλο τον κόσμο γουρούνι! Στα αυτιά μας όλο αυτό πραγματικά ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όχι ότι δε συμβαίνουν αυτά... αντιθέτως μάλιστα, απλώς δε θέλουμε να πιστέψουμε πως το αγαπημένο μας ζευγάρι έγινε ρεζίλι δημοσίως. Ελπίζουμε τα δημοσιεύματα να είναι ψευδή και οι δυο τους να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Διαβάστε ακόμα

Demi Moore- Orlando Bloom: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας;

Oυπς! Η δήλωση της Miranda Kerr που θα κάνει έξαλλους όλους τους άντρες (αλλά και εσάς)