Είδηση σοκ: Βετεράνος της δημοσιογραφίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες το βράδυ!

Ερμιόνη Σαρρή
Είδηση σοκ: Βετεράνος της δημοσιογραφίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες το βράδυ!

Άδοξο τέλος για τον πετυχημένο δημοσιογράφο

Ένα τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης στάθηκε η αφορμή για να χάσει τη ζωή του ένας βετεράνος της δημοσιογραφίας. Η είδηση σόκαρε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και όλο τον κόσμο, καθώς το τέλος του ήταν πραγματικά άδοξο.

Ο Bob Simon χθες το βράδυ επέβαινε σε ένα ταξί, όταν αυτό συγκρούστηκε με ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο και το τέλος του ήταν φρικτό. Το ατύχημα συνέβη στο West Side Highway και οι μαρτυρίες θέλουν τους διασώστες να έκοψαν τις λαμαρίνες για να καταφέρουν να βγάλουν τον άτυχο δημοσιογράφο από μέσα. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και στο νοσοκομείο St. Luke's Roosevelt Hospital διαπιστώθηκε ο θάνατός του 73χρονου βετεράνου.

simon2

Ύστερα από 50 περίπου χρόνια επιτυχημένης καριέρας και ρεπορτάζ τα οποία έγιναν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ο ανταποκριτής του CBS θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας. Ήταν αυτός που βρέθηκε δίχως φόβο στους πιο δύσκολους πολέμους, όπως αυτός του Βιετνάμ και του Λιβάνου και ενημέρωνε τους τηλεθεατές λεπτό προς λεπτό με κίνδυνο τη ζωή του. Τέλος να αναφέρουμε, πως κατά τη διάρκεια της καριέρας του έλαβε 27 βραβεία Έμμυ για τις ανταποκρίσεις του σε πολέμους, ενώ η σύλληψή του και η 40 ημερών φυλάκισή του από τις Ιρανικές αρχές είναι αποτυπωμένες στο βιβλίο του «Forty Days».

mangled-car

Διαβάστε ακόμα:

Demi Moore- Orlando Bloom: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας;

Oυπς! Η δήλωση της Miranda Kerr που θα κάνει έξαλλους όλους τους άντρες (αλλά και εσάς)