Έξαλλη η Demi Moore με την κόρη της: Kunis-Kutcher της κάνουν πάλι τη ζωή δύσκολη!

Έξαλλη η Demi Moore με την κόρη της: Kunis-Kutcher της κάνουν πάλι τη ζωή δύσκολη!

Η διάσημη ηθοποιός έτοιμη να κάνει... μπαμ!

Το δράμα αυτό δε θα σταματήσει ποτέ. Μετά τη σημερινή είδηση το πήραμε απόφαση! H Demi Moore δε θα ξεπεράσει ποτέ το κόλλημά της με τον πρώην σύζυγό της Ashton Kutcher και φυσικά δε θα πάψει ποτέ να ασχολείται με τη νέα γυναίκα της ζωής του Mila Kunis. Τι έγινε όμως και η Μοοre είναι πάλι... έξαλλη;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου OK!Magazine, η κόρη της Demi, Rumer Willis, διατηρεί (ακόμη) πολύ καλές σχέσεις με τον Kutcher. Ο διάσημος ηθοποιός κάλεσε, λοιπόν, την Rumer στο σπίτι του για να δει από κοντά τη νεογέννητη κορούλα του Wyatt. Η Rumer με τη σειρά της δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση, αποκρύπτοντας φυσικά από τη μαμά της την επικείμενη συνάντησή της με την Mila και τον Ashton.

ashton-kutcher-mila-kunis-coffee-couple-01 29cb4


Aυτό φυσικά έκανε έξαλλη την Moore, καθώς παρά τις καλές προθέσεις που έδειξε με το που γεννήθηκε η κόρη τους (τους πήρε να τους ευχηθεί και τους τόνισε πως θέλει πολύ να γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους) εκείνοι δεν την κάλεσαν ποτέ στο σπιτικό τους. Αντιθέτως, δεν ξέχασαν να τηλεφωνήσουν στην Willis!

demi-moore-rumer-willis-feud-2 ba7d1

Aχ καημένη Rumer , δε θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση σου. Ποιος ξέρει πόσες ώρες θα σε... ψέλνει η μαμά Demi.

Διαβάστε ακόμα

Χαμός: Η star έπιασε το σύζυγό της να φλερτάρει με άλλη και τον πλάκωσε δημοσίως στο ξύλο!

Demi Moore- Orlando Bloom: Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας;

Διαβάστε ακόμα