Η δυστυχία της Kim, η star που κυκλοφορεί σε «μαύρο χάλι» και τα άσχημα ρούχα της Amal

Γωγώ Φούντα
Η δυστυχία της Kim, η star που κυκλοφορεί σε «μαύρο χάλι» και τα άσχημα ρούχα της Amal

Aκόμη μία εβδομάδα έγιναν πράγματα στη showbiz

Για ακόμη μία φορά, η αγαπημένη μας Παρασκευή έφτασε, δεν πειράζει καθόλου που είναι Παρασκευή και 13, και εκτός του ότι ακόμα παραντουράμε από το φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης, έχουμε μπροστά μας έναν Άγιο Βαλεντίνο να διαχειριστούμε, και φυσικά το αποκριάτικο ξεφάντωμα, που κάποιοι ίσως μισείτε και κάποιοι άλλοι πιθανόν να απολαμβάνετε! Ε λοιπόν, τους αγαπημένους μας celebrities καθόλου δεν τους αγγίζουν όλα αυτά, και καλά κάνουν, και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τους εαυτούς τους. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, εφόσον και ο μέσος Έλληνας πολίτης, εκτός από το Eurogroup, ασχολείται και με τα καμώματά τους. Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια ήταν τα θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μα πώς θα μπορούσε να λείπει η Kim Kardashian από τη λίστα μας; Μόνο που αυτή τη φορά, δεν μπορέσαμε παρά να τη λυπηθούμε. Ο λόγος; Σύμφωνα με διάσημη ειδικό της γλώσσας του σώματος, η διάσημη τηλεπερσόνα, είναι άκρως δυστυχισμένη στο γάμο της με τον Kanye, μιας και είναι ολοφάνερο ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι ερωτευμένα. Μάλιστα, η Kim είναι αυτή που είναι ο... άντρας της σχέσης, και ο Kanye απλώς η... μαριονέτα της. Δηλαδή μας δουλεύουν ψιλό γαζί τόσο καιρό; Χάλια γίναμε τώρα!

Και επειδή η οικογένεια Kardashian είναι το απόλυτο must της εποχής, ακόμη μία αδερφή φιγουράρει στα αγαπημένα σας θέματα. H Khloe λοιπόν, η οποία φημίζεται για το συνεσταλμένο της χαρακτήρα, σε σχέση με τις αδερφές της πάντα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, η οποία λογικά θα προκάλεσε μεγάλο χαμό! Βλέπετε, ποζάρει με το Scott Disick, σύντροφο της Kourtney, στο μπάνιο, φορώντας μόνο τις πετσέτες τους! Όχι πείτε μας, εσείς δεν έχετε άπειρες τέτοιες φωτογραφίες με τον άντρα της αδερφής σας; Αίσχος!!!

Και πάμε σε ακόμα μία αγαπημένη σας, που δεν είναι άλλη από την Amal Alamuddin-Clooney. Η διάσημη δικηγόρος λοιπόν, εκτός φυσικά από τις επαγγελματικές της επιτυχίες, φημίζεται και για το στυλ της. Κι όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι μιας και το παρελθόν την πρόδωσε. Δημοσιεύτηκαν λοιπόν φωτογραφίες της, με κάποια όχι και τόσο κομψά outfis τα οποία δεν μπορέσαμε να μη σχολιάσουμε, γιατί αυτή είναι και η δουλειά μας. Κι εσείς βέβαια δεν μπορέσατε να μην τα δείτε! Τελικά, μάλλον η κυρία Clooney δεν είναι και τόσο αψεγάδιαστη όσο νομίζαμε.

Και πάμε στο ζεύγος Bradgelina, που πολύ το αγαπάτε, και το εκτιμάτε και κορώνα στο κεφάλι σας το έχετε. Οι 2 διάσημοι ηθοποιοί λοιπόν, οι οποίοι έχουν ήδη 6 παιδιά, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις υιοθεσίες, και βρίσκονται πολύ κοντά στο να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την έτσι κι αλλιώς πολυπληθή οικογενειά τους. Συγκεκριμένα, η Angie στο τελευταίο της ταξίδι στη Συρία, γοητεύτηκε από τον μικρούλη Moussa και σκέφτεται πολύ σοβαρά να γίνει η μαμά του. Άντε με το καλό βρε παιδιά.

Μπορεί να μην τη βλέπουμε συχνά, αλλά όταν αποφασίζει να εμφανιστεί πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Αναφερόμαστε στη Julia Roberts, που κάποτε έγινε διάσημη ως Pretty Woman, και τώρα εμφανίζεται σαν να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτινάξει τον τίτλο αυτό από πάνω της. Για ακόμη μία φορά λοιπόν, την είδαμε απεριποίητη, ταλαιπωρημένη και φορώντας ρούχα που δεν κολάκευαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε τι στο καλό έχει πάθει. Τώρα βέβαια, μπορεί απλά η γυναίκα, να έχει βαρεθεί να κυκλοφορεί συνέχεια στην... πένα! Αυτή ξέρει.

Ε και για το τέλος κρατήσαμε ένα ευχάριστο νέο από το αγαπημένο μας gossip-tv.gr. Το νέο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz λοιπόν, είναι ο Κώστας Καραφώτης και η Κλέλια Πανταζή, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ζουν ένα θυελλώδη έρωτα. Εμείς λοιπόν να τους ευχηθούμε να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο όπως πρέπει. Ή και όπως δεν πρέπει τελοσπάντων.

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Σας ευχόμαστε καλό και άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο και τα λέμε ξανά τη επόμενη Παρασκευή!