Η «χοντρή» star,οι χειρότεροι γονείς του κόσμου & η κίνηση της Μενεγάκη που δεν περιμέναμε

Γωγώ Φούντα
Η «χοντρή» star,οι χειρότεροι γονείς του κόσμου & η κίνηση της Μενεγάκη που δεν περιμέναμε

Ο κακός χαμός και πάλι στη showbiz

Σήμερα είναι μία Παρασκευή συννεφιασμένη, που το πάει για βροχές και μάλλον θα δυσκολέψει λίγο το Σαββατοκύριακό μας! Αλλά δε βαριέστε βρε παιδιά; Σημασία έχει ότι έχουμε 2 υπέροχες μέρες ξεκούρασης μπροστά μας. Για όλους εσάς όμως, που κάπως απογοητευτήκατε από τον καιρό, εμείς είπαμε λίγο να σας διασκεδάσουμε ή τελοσπάντων να προσπαθήσουμε! Γι' αυτό λοιπόν, για ακόμη μία Παρασκευή, συγκεντρώσαμε όλα αυτά που μας απασχόλησαν την εβδομάδα που μας πέρασε, και τα βάλαμε σε ένα κείμενο για να κάνουμε και μία μικρή ανακεφαλαίωση. Βάλτε καφεδάκι, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και... απολαύστε!

Πρώτος και καλύτερος στις προτιμήσεις σας ήρθε ο Gerard Butler, o oποίος μπορεί να είναι διάσημος και σέξι, αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ με τα προσωπικά του, αν εξαιρέσουμε το διαφημιστικό κόλπο με την Aniston. Ε λοιπόν, το γοητευτικό αλλά τόσο αθόρυβο αυτό αγόρι, οδεύει ολοταχώς στο club των παντρεμένων(κλισέ) μιας και η καλή του, Morgan Brown εθεάθη με μονόπετρο-κοτρώνα, στους δρόμους της California! Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο κορίτσι αυτό, γιατί μετά την Amal, καταφέρε και αυτή να κάνει έναν ορκισμένο εργένη να αλλαξοπιστήσει. Εντύπωση μας έκαναν, να το πούμε κι αυτό, οι φωτογραφίες της Morgan, η οποία καμία σχέση δεν έχει με αυτό που θα φανταζόμασταν δίπλα στον Butler, μιας και φαίνεται ιδιαιτέρως απλή, cool και αθλητική. Αλλά είπαμε, τα ετερώνυμα έλκονται.

Kαι πάμε τώρα σε ένα διάσημο ζεύγος, το οποίο όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά για ακόμη μία φορά μας απέδειξε ότι καθόλου καλά δεν είναι στα μυαλά του. Πήρε λοιπόν η Tori Spelling και ο ατακτούλης σύζυγος Dean McDermott τα 2 τους παιδάκια, 7 και 6 ετών, για να περάσουν μία ωραία οικογενειακή βραδιά όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Και εδώ κάπου τελείωσε το φυσιολογικό και ξεκίνησε το ανησυχητικό: Οι 2 διάσημοι γονείς πήγαν τα παιδιά τους να δουν αγώνες... πάλης! Ναι λοιπόν, είναι από τους χειρότερους γονείς του Hollywood! Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς!

Kαι τώρα, ήρθε η ώρα για ένα από τα αγαπημένα σας θέματα που πάντα τραβούν την προσοχή, που δεν είναι άλλο από τις διάσημες κυρίες και τα κιλά τους. Μα είναι δυνατόν στον κόσμο τούτο να φοβάσαι να βάλεις ενα κιλό σαν άνθρωπος; Δηλαδή θα πρέπει να βλέπεις παντού ζυγαριές και να τις αποφεύγεις; Κάπως έτσι έγινε και με την Kelly Clarkson, η οποία δέχτηκε τα πυρά της Katie Hopkins για τα παχάκια της. Αγανάκτησε και η αοιδός και βροντοφώναξε «Μη με αποκαλείτε χοντρή», σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό και τις καμπύλες της. Βρε κυρία Hopkins μου, από το πιάτο σου τρώει;

Kαλέ ποια δεν αναφέραμε καθόλου μέχρι στιγμής; Μα φυσικά την Amal Alamuddin-Clooney, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μιας και η δημοσιότητα δεν της έχει κάνει καλό. Πηγές λοιπόν αναφέρουν ότι η διάσημη δικηγόρος ζει σε μόνιμο άγχος και πίεση προκειμένου να είναι τέλεια και εντυπωσιακή σε κάθε της εμφάνιση. Αυτό δυστυχώς έχει σαν αποτέλεσμα να τρώει πλέον ελάχιστα, κάτι που είναι εμφανές και στη σιλουέτα της. Η μία δεν τρώει και η άλλη παρατρώει. Έχει χαθεί κάθε μέτρο πια στη ζωή αυτή!

Τέλος, σας έχουμε και μία νεαρή και εκκεντρική star, η οποία έχει συγκεντρώσει τα φλας της δημοσιότητας πάνω της, όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με όσα λέει και κάνει. H Iggy Azalea λοιπόν, έγινε τσακωτή, μιας και όπως όλα δείχνουν μεγάλωσε το στήθος κατά... κάποια νουμεράκια! Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι παρόλο που η ίδια δεν έχει αναφέρει τίποτα απολύτως, το μυστικό της αποκαλύφθηκε έπειτα από... εξονυχιστική παρατήρηση πλαστικού χειρουργού! Τι τα θες Iggy μου; Αυτά έχει η διασημότητα.

Kαι όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, έχουμε και ένα θέμα από το αγαπημένο gossip-tv.gr. Και για μαντέψτε: Μα φυσικά και είναι Ελένη Μενεγάκη! Η διάσημη παρουσιάστρια κάλεσε στην εκπομπή της τον Μένιο Φουρθιώτη, κάτι που φυσικά δεν περίμενε αρκετός κόσμος. Όπως αντιλαμβάνεστε, η συνέντευξη αυτή έγινε αμέσως Talk Of The Town.

Αυτά και για σήμερα λοιπόν. Καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε.