Από το κακό στο χειρότερο: Η Nicole Scherzinger έχει φτάσει στα όρια της ανορεξίας

Γωγώ Φούντα
Από το κακό στο χειρότερο: Η Nicole Scherzinger έχει φτάσει στα όρια της ανορεξίας

Η φωτογραφία που ανησύχησε τους θαυμαστές της

Συνηθίζουμε να λέμε για τους διάσημους και πλούσιους κάθε φορά που χωρίζουν, ότι δεν είναι και τόσο τρομερό, μιας και οι περισσότεροι έχουν γύρω τους άτομα τα οποία ανά πάσα ώρα και στγμή είναι έτοιμα να κάνουν την... ερωτική τους επίθεση! Και μπορεί αυτό να ισχύει για την πλειοψηφία των celebrities, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τη Nicole Scherzinger, η οποία τον τελευταίο καιρό περνάει δύσκολα και δυστυχώς φαίνεται.

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, η οποία συχνά πυκνά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μόνο με τη δουλειά της, αλλά ακόμα περισσότερο με τις σέξι της εμφανίσεις, ως γνωστόν εδώ και λίγο καιρό είναι single μιας και η μακροχρόνια θυελλώδης σχέση της με το Lewis Hamilton έλαβε τέλος.

gwdhj a7618

Παρόλα αυτά, και εκεί που θα περίμενε κανείς, η Nicole να ξεσαλώσει και να βρει σύντομα τον αντικαταστάτη, δε νομίζουμε να μην έχει επιτυχίες στρο αντρικό φύλο, η σέξι τραγουδίστρια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της, ο χωρισμός της έχει στοιχίσει πολύ, ενώ δεν είναι λίγοι που κάνουν λόγο ακόμα και για κατάθλιψη.

Το ακόμα χειρότερο, είναι ότι η πάλαι ποτέ χυμώδης φιγούρα της, η οποία έχει γοητεύσει αμέτρητα αρσενικά, πλέον δεν υφίσταται, μιας και στην τελευταία selfie που ανέβασε, ανάμεσα σε πολλές μιας και βιώνει το χωρισμό της όπως κάθε γυναίκα, η σιλουέτα της φαινόταν ανησυχητικά αδύνατη στα όρια της ανορεξίας.

ghhgchg b0e50

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες φήμες, μιας και από τη στιγμή που χώρισε και μετά, το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, κάτι που φυσικά δεν της επιτρέπει να φροντίζει τον εαυτό της.

107736 268c6

Ελπίζουμε να ξεπεράσει σύντομα τα θέματά της και να βρει έναν νέο έρωτα, για να μπορέσει επιτέλους να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια που είναι και το μεγάλο της όνειρο.

Διαβάστε ακόμη:

Eπιτέλους! Η Lady Gaga έγινε κοκκινομάλλα & είναι ότι καλύτερο έχουμε δει πάνω της!

Πας να τα βάλεις με την Kim; Αναμένουμε να δούμε ποια θα... νικήσει

Πώς είναι σήμερα το γλυκό αγοράκι από την ταινία «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι;