Τι 20, τι 30, τι... 50: Η Demi Moore είναι πιο όμορφη(και νέα) από ποτέ

Ερμιόνη Σαρρή
Τι 20, τι 30, τι... 50: Η Demi Moore είναι πιο όμορφη(και νέα) από ποτέ

Μήπως να μας έστελνε με ένα mail τα μυστικά της;

Είναι από τις γυναίκες που παραδεχόμαστε. Έχει καταφέρει να έχει στο πλευρό της τους πιο όμορφους άντρες του Hollywood και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο λαμπερή. Μπορεί να είναι 52 ετών και να έχει κόρες της παντρειάς –όπως θα έλεγαν πολλοί- αλλά η Demi Moore έχει μεταμορφωθεί στην πιο σκληρή αντίπαλο μίας 25χρονης.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο του DWTS και πανηγύρισε τη νίκη της κόρης της, Rumer Willis.Παρέα με τις άλλες δύο κόρες της δε σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να δίνει κουράγιο στο δικό της... ταλέντο. Το αποτέλεσμα ευτυχώς τη δικαίωσε. Η Demi όμως ήταν σαν συνομήλικη με τα τρία της κορίτσια, αφού τον τελευταίο καιρό έχει πάρει και πάλι τα πάνω της. Με ένα απλό κόκκινο φόρεμά κατάφερε και «άναψε» φωτιές στα backstage του show και απέδειξε πως περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

CFaqwQuVAAAdbb3 17308

Στην τόσο σημαντική αυτή βραδιά, βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της Bruce και δεν ξέχασαν να βγάλουν μία αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία. Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν τραβήξει πια τους δικούς τους δρόμους και είναι πανευτυχείς για τις κόρες τους. Εμείς πάλι στη θέση του Bruce δε θα παίρναμε τα μάτια μας από τη σέξι...Demi. Περασμένοι έρωτες όμως και ξεχασμένοι.

CFbNOemUkAEz83C c8b56

Διαβάστε ακόμη:

Η ατάκα όλων των αιώνων: Η πιο αστεία πρόταση γάμου έρχεται από τον George Clooney

Άνεμος... οργής: Η Beyoncé «έβαλε» φωτιά στο διαδίκτυο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της