Αν είσαι η Kate Moss αυτά παθαίνεις: Μαντέψτε τι την έκανε να «φύγει» από μία σχέση

Ερμιόνη Σαρρή
Αν είσαι η Kate Moss αυτά παθαίνεις: Μαντέψτε τι την έκανε να «φύγει» από μία σχέση

Μη βάλετε στοίχημα,γιατί πολύ απλά θα χάσετε!

Kate Moss, το μοντέλο που μας έχει κάνει αρκετές φορές να μείνουμε αγαλματάκια ακούνητα μπροστά σε μία της φωτογραφία. Ο χρόνος δεν την αγγίζει και παραμένει ακόμη και σήμερα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Έχει κάνει αρκετούς άντρες να πέφτουν στα πόδια της (αλίμονο άλλωστε) και πραγματικά η συγκεκριμένη ιστορία θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε στα γέλια.

Η Kate, λοιπόν, μάγεψε την ώρα μίας φωτογράφισης το φωτογράφο Mario Sorrenti και η καρδιά του κόντευε να σπάσει από τους δυνατούς χτύπους. Έγιναν ζευγάρι, αλλά όχι για πολύ, αφού ο Mario ήταν παθιασμένος με τη δουλειά του. Όχι, δεν την άφηνε στο σπίτι για να τρέχει στο στούντιο, ίσα ίσα μάλιστα. Ήθελε να περνάει τις περισσότερες ώρες μαζί της και να τη... φωτογραφίζει συνεχώς. Ό,τι έκανε, όπως και να ήταν.

Mario-Sorrenti-Virgin-Gorda-1994-791x1024 0debb

Η Kate Moss φωτογραφίζεται από το σύντροφό της

1997-NYC-Ballet-Gala-Mario-Sorrenti 1a41f

Όσο ήταν στο σπίτι της έριχνε συνεχώς ιδέες για το πώς θα μπορούσε να ποζάρει μπροστά στο φακό του(φάση πάμε να βγάλουμε μία φώτο στην ταράτσα) και όπως ήταν λογικό της «έσπασε» τα νεύρα. Το μοντέλο δεν άντεξε πολύ την τρέλα του Mario,όπως είπε στην τελευταία της συνέντευξη στον Nick Knight και του έδωσε τα κλειδιά στο χέρι. Εμμ, αυτά παθαίνεις αν είσαι η Kate Moss και είσαι τόσο... θεά.

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, αν αυτό γινόταν σήμερα και όχι το 1993, οι selfies του Mario θα «έπεφταν» βροχή. Αχ βρε Kate, τι έπαθες και εσύ.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Kate Hudson; Αυτή είναι η νέα «γυναίκα-αράχνη» που μπλέκει όλο το Hollywood!

Η Khloe Kardashian δίνει «απαγορευμένα» φιλιά και προκαλεί αντιδράσεις (φώτο)