Σοκ! Τι έπαθε το πρόσωπο της Khloe Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σοκ! Τι έπαθε το πρόσωπο της Khloe Kardashian;

Εντυπωσίασαν για ακόμη μια φορά

Οι Kardashians είναι γνωστό, πως θέλουν οι πάντες να ασχολούνται μαζί τους, γι’ αυτό και δεν σταματούν να δίνουν τροφή για σχόλια στα Μέσα. Η διαφορά αυτή τη φορά είναι, πως δεν έκαναν τίποτα το εξωφρενικό και φανταχτερό.

Αντιθέτως, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τα έντονα μακιγιάζ και να παρουσιαστούν, όπως θα είναι το 2050!
Ναι, ναι καλά διαβάσατε.. Τρία από τα κορίτσια της οικογένειας, άλλαξαν τελείως την εμφάνση τους. Ο λόγος για τις Khloe Kardashian, Kendall και Kylie Jenner, οι οποίες είπαν να μετατρέψουν τους εαυτούς τους σε γιαγιάδες.
Και μιλάμε για ολοκληρωτική μεταμόρφωση, τόσο που κυκλοφόρησαν ανενόχλητες στους δρόμους, χωρίς να τις αναγνωρίσει κανένας.

Η Khloe λοιπόν μεταμφιέστηκε ως 79χρονη γυναίκα από το Albuquerque, που μαζί με τις εγγονές της Kendall και Kylie επισκέφθηκαν την Καλιφόρνια. Οι τρεις τους μπήκαν στο λεωφορείο που κάνει tour από το «Hall Of Fame» και κανένας δεν κατάλαβε, ότι πρόκειται για τις τρεις reality star.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση δημιούργησε η Khloe, η οποία μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά, τόσο που δεν θα σου πήγαινε καθόλου στο μυαλό, πως πρόκειται για την ίδια. Οι δύο μικρότερες, φόρεσαν περούκα, έβαλαν προσθετικά μέλη στο πρόσωπο και φακίδες και το αποτέλεσμα το βλέπουμε στον προσωπικό λογαριασμό της Κylie στο Instagram, που δεν σταμάτησε να ανεβάζει βιντεάκια.

Απολαύστε τις.

kardashians1 e1458386859559 ea4a0

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διάβασε ακόμα:Το αγγελάκι της Victoria Secret περιμένει το πρώτο του παιδάκι