Συναρπαστικές προτάσεις για πασχαλινές εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής

Νέλλη Καλαμαρά
Συναρπαστικές προτάσεις για πασχαλινές εξορμήσεις της τελευταίας στιγμής

Κέρκυρα, Μύκονος, Σαντορίνη ή Μεσσηνία; Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας μας βάζουν ιδέες για last minute πασχαλινές διακοπές.

Προσωπικά ομολογώ πως η Αθήνα μου αρέσει πάρα πολύ όταν είναι άδεια, και το Πάσχα, όπως και ο 15Αύγουστος, αποτελούν τις μόνες ευκαιρίες για να βρεις να παρκάρεις στο κέντρο του Παγκρατίου χωρίς καν έναν γύρο. Όμως από την άλλη, αυτές είναι και οι πιο όμορφες εποχές για να φύγουμε από το κλεινόν άστυ και να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας με τους αγαπημένους μας, χωρίς τα mail και τα κινητά μας να χτυπούν ανά 30 δευτερόλεπτα. Σε περίπτωση λοιπόν που ακόμη δεν έχεις κανονίσει κάτι και θα ήθελες να εκδράμεις αυτό το Πάσχα, μερικά από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της χώρας μας έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να προτείνουν.

Μιχάλης Νουρλόγλου και Δήμος Σαμουράκης ανοίγουν πανιά για την Ύδρα

Katikies-Garden1.jpg

Katikies

Με τις διακοπές του Πάσχα να αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να πάρουμε μία πρόγευση καλοκαιριού στις Κυκλάδες, το Exclusive Katikies Easter Experiences έρχεται για να μας δώσει τον πιο συναρπαστικό λόγο για να βάλουμε πλώρη για Μύκονο και Σαντορίνη. Το ατμοσφαιρικό Katikies Garden στα Φηρά και το πανέμορφο Katikies Kirini στην Οία προσκαλούν τους επισκέπτες να βιώσουν αυθεντικές πασχαλινές εμπειρίες στο νησί του ηφαιστείου, ενώ το υπέροχο Katikies Mykonos ανοίγει τις πόρτες του ακριβώς πριν το Πάσχα για να υποδεχτεί τους λάτρεις του νησιού των ανέμων στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στον Άγιο Ιωάννη.

Ποιο διάσημο luxury resort δίνει για πρώτη φορά πρόσβαση σε εξωτερικούς επισκέπτες;

Katikies-Kirini.jpg

Το Exclusive Katikies Easter Experiences υπόσχεται μία μοναδική 4ήμερη απόδραση στα αγαπημένα μας κυκλαδονήσια γεμάτη μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες, χαλάρωση, κατάνυξη και πασχαλινές δραστηριότητες. Το ειδικό πακέτο τριών διανυκτερεύσεων είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου και δεσμεύεται να συναρπάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες με την πολυτέλεια της διαμονής, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, τις γαστρονομικές επιλογές και τις πολιτιστικές πινελιές του. Ειδικά σχεδιασμένα πασχαλινά γεύματα και δείπνα, ιδιαίτερα turndown amenities και ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα συνδυάζονται προκειμένου να κάνουν αυτές τις διακοπές του Πάσχα εντελώς ξεχωριστές στα δύο πιο διάσημα ελληνικά νησιά.

MOCNA_-Aerial.jpg

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Φέτος το Πάσχα το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα, προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με ένα μοναδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους και τις μαγικές γεύσεις του Executive Chef Bertrand Valegeas στο επίκεντρο. Από μοναδικά πασχαλινά workshops χειροτεχνίας και εργαστήρι μαγειρικής διακόσμησης για παιδιά, μέχρι αναβίωση της παράδοσης του βαψίματος αβγών και ένα συναρπαστικό egg hunting στην ακτή, οι επισκέπτες του resort θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες στιγμές με άρωμα παράδοσης.

Candle-Decoration.jpg

Ο στολισμός και η περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στη Navarino Agora, ενώ οι φιλοξενούμενοί θα προετοιμαστούν για την Ανάσταση διακοσμώντας τη λαμπάδα τους με περίτεχνα σχέδια σε ένα ξεχωριστό εργαστήρι. Το Μεγάλο Σάββατο, η Αναστάσιμη Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 22.30 στη Navarino Agora, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα επιλογών για το Αναστάσιμο Δείπνο στα εστιατόρια της Navarino Agora και στο Oliviera Restaurant, όπου θα σερβίρεται μαγειρίτσα και παραδοσιακά εδέσματα.

MOCNA_-Ormos-Beach-Club-(2).jpg

Σηματοδοτώντας την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων, την Κυριακή του Πάσχα το Mandarin Oriental, Costa Navarino προσκαλεί τους επισκέπτες του resort αλλά και όσους βρίσκονται στη Μεσσηνία σε μία μεγάλη αυθεντική γιορτή στο Ormos Beach Club με παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, λαχταριστές γεύσεις, ζωντανή μουσική και χορούς στην παραλία, αλλά και ξεχωριστές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά.

Easter-Crafts.jpg

Η φετινή σεζόν σηματοδοτεί επίσης το άνοιγμα του ολοκαίνουργιου Kids Club, Coral & Friends με τις μαγευτικές εγκαταστάσεις, όπου περιπέτειες γεμάτες διασκέδαση αλλά και χαλάρωση χαρίζουν τις πιο δυνατές αναμνήσεις πλάι στη θάλασσα και με έμπνευση από την ελληνική κουλτούρα. Παράλληλα, τα ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια θα αποδειχθούν ιδιαίτερα δημοφιλή για εφήβους και οικογένειες, ενώ δραστηριότητες όπως μίνι ντίσκο, βραδιές ταινιών και παιχνίδια survivor θα χαρίσουν επίσης αξέχαστες στιγμές.

CORFU-gardens.jpg

Divani Corfu Palace

Για Πάσχα στο Ιόνιο, η επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την αγαπημένη Κέρκυρα. Ένα νησί συνυφασμένο με το Πάσχα, με το ιστορικό του κέντρο να συγκαταλέγεται στην λίστα πόλεων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, αποτελεί τον προορισμό που είναι συνώνυμος με αυτές τις γιορτές. Φέτος ειδικά, έχουμε έναν ακόμη λόγο να επιλέξουμε την Κέρκυρα, αφού το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace μας περιμένει για τις πιο μαγευτικές πασχαλινές διακοπές.

CORFU-new-exterior.jpeg

Σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης, στον κατάφυτο λόφο Κανόνι με απρόσκοπτη θέα προς τη λιμνοθάλασσα και μόλις 1,5 χλμ. από το εμβληματικό παλάτι και την παραλία του Μον Ρεπό, το Divani Corfu Palace υποδέχεται το Πάσχα παρουσιάζοντας τη νέα εμπειρία Divani. Με νέες κατηγορίες δωματίων, ολικά ανασχεδιασμένους εξωτερικούς χώρους καθώς και εστιατόρια και μπαρ, το ξενοδοχείο του ιστορικού Ομίλου Διβάνη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Εορταστικά γεύματα και δρώμενα, προτάσεις για δραστηριότητες, καθώς και ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες, είναι μόνο μερικές από αυτές, που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.