Ο Johnny Depp είναι ο νέος Edward Cullen

Ο Johnny Depp είναι ο νέος Edward Cullen

Στο πιο γοητευτικό, πιο μυστηριώδες, πιο παραμυθένιο και σίγουρα πιο παράξενο.

Μπορεί αυτόν τον καιρό η προσωπική ζωή του Johnny Depp να μην είναι τόσο ρόδινη, καθώς ο επικείμενος χωρισμός του με την Vanessa Paradis τον έχει κάνει κομμάτια και η θύελλα δημοσιευμάτων γύρω από αυτόν δεν λέει να κοπάσει, στον τομέα της καριέρας του όμως οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πριν λίγους μήνες σας είχαμε πει για το νέο project του Depp σε συνεργασία, ξανά, με τον κολλητό του Tim Burton, μια ταινία εποχής με βαμπίρ, αίματα και καταραμένους. Όλα αυτά φυσικά, στο γνωστό στυλ του παραμυθά σκηνοθέτη που πάντα καταφέρνει να μας καθηλώνει μπροστά στη μεγάλη οθόνη με κάθε ταινία του. Το όνομα της ταινίας επρόκειτο να είναι «Dark Shadows» και ο Depp θα υποδυόταν ένα βασανισμένο βρικόλακα ο οποίος μετά από 200 χρόνια θαμμένος ζωντανός, επιστρέφει στα εγκόσμια για να αναζητήσει τη χαμένη του αγάπη.

Τότε σας είχαμε δείξει τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, στις οποίες μπορούσαμε να δούμε μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες από την εμφάνιση του ηθοποιού ως βαμπίρ. Σήμερα, όμως, έχουμε στα χέρια μας (τρόπος του λέγειν) τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τον Depp με πλήρες make up και ενδυμασία από μερικές σκηνές της ταινίας. Και η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε. Δείτε τις κι εσείς στην photo gallery και ελάτε να πούμε όλοι μαζί, με ένα στόμα, μια φωνή «Ποιος Robert Pattinson;».

Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Eva Green και Michelle Pfeiffer, ενώ προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορία της είναι η 11η Μαΐου 2012. Σας είπαμε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε;