Ο μπαμπάς της Rihanna τη θεωρεί χοντρή;

Γωγώ Φούντα
Ο μπαμπάς της Rihanna τη θεωρεί χοντρή;

Kάνε γονείς να δεις καλό!

Ο πατέρας της Rihanna μίλησε και έσταξε μέλι για τη διάσημη κόρη του. Ο Ronald Fenty λοιπόν, αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του καλό συμβουλάτορα και παρακινητή για τα παιδιά του, συνέχισε μιλώντας για τα κιλά της κόρης του:

« Πάντα πίστευα ότι ήταν χοντρούλα. Όταν την είδα στα φετινά βραβεία Grammy χάρηκα πολύ γιατί επιτέλους επανήλθε στα σωστά κιλά. Παλαιότερα την κορόιδευα συνεχώς και της τόνιζα τις ατέλειες του σώματός της. Ευτυχώς μετά από διατροφή και γυμναστική νομίζω πως δείχνει υπέροχη όπως όλοι διαπιστώσατε».

Μάλλον ο μπαμπάς της διάσημης τραγουδίστριας είναι ένας κλασικός… ξερόλας! Όχι μόνο έχει γνώμη για τη σιλουέτα και τη διατροφή της κόρης του, αλλά έχει και για τις σχέσεις της δηλώνοντας πως δε θα είχε κανένα πρόβλημα η Rihanna να τα ξαναβρεί με τον Chris Brown! Συγκεκριμένα είπε:

« Ο Chris είναι πολύ καλό παιδί το οποίο έκανε απλά ένα λάθος. Ένας θεός ξέρει πόσα έχω κάνει εγώ στη ζωή μου». Ενώ για τη νέα συνεργασία του πρώην ζευγαριού: «Η Rihanna είναι γυναίκα πλέον και είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της και τις επιλογές της».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κύριος Fenty ρωτήθηκε σχετικά με τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του: « Το να οδηγείς ριψοκίνδυνα, δεν είναι το ίδιο με το να οδηγείς μεθυσμένος. Καμιά φορά θα πρέπει να προκαλείς την τύχη σου και να μην επαναπαύεσαι. Αυτά είναι που πλάθουν χαρακτήρα».

Μεγάλα λόγια από έναν μεγάλο(;) άντρα…