Η Reese Witherspoon περιμένει το τρίτο της παιδί

Η Reese Witherspoon περιμένει το τρίτο της παιδί

Η sweetheart της Αμερικής θα γίνει για τρίτη φορά μανούλα, αυτή τη φορά από τον νέο της σύζυγο, Jim Toth.

Πριν από ένα περίπου χρόνο παντρεύτηκε σε έναν παραμυθένιο γάμο τον «άντρα της ζωής της», τον 41χρονο μάνατζερ Jim Toth με τον οποίο έβγαιναν για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και έκτοτε όλα στη ζωή της κυλάνε υπέροχα και η ίδια δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τι καλύτερο νέο για την Reese Witherspoon, λοιπόν, από ένα ακόμα παιδί;

Η 35χρονη ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί με τον Toth και να μεγαλώσει έτσι την οικογένειά της –έχει ήδη δύο παιδιά, την 12χρονη Ava και τον 8χρονο Deacon από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ryan Phillippe. Και φαίνεται πως η ευχή της πραγματοποιήθηκε, καθώς σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα του US Weekly η Witherspoon είναι ήδη τριών μηνών έγκυος.

Παρότι η ίδια δεν έχει σκοπό να κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και την απεικονίζουν με φουσκωμένη κοιλίτσα επιβεβαιώνουν την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της Reese λένε πως «Προσπαθούσαν καιρό να αποκτήσουν παιδί. Το timing είναι τέλειο και είναι και οι δυο τους πολύ ευτυχισμένοι!». Όσο για την ίδια την ηθοποιό, οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό τα λένε όλα:

«Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα παιδί με τον Jim. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Νιώθω πολύ καλά και βρίσκομαι σε ένα υπέροχο σημείο της ζωής μου. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια για εμένα. Φυσικά και αγαπώ την καριέρα μου, αλλά απλώς λατρεύω το να είμαι μαμά –έτσι με μεγάλωσαν».