Shopping chic από την Jessica Biel

Shopping chic από την Jessica Biel

Γιατί όταν έχεις στυλ φαίνεται όσο απλά κι αν ντυθείς!

Όσο η Jessica προετοιμάζεται για τη νέα της ταινία με τίτλο "The Devil and the Deep Blue Sea", ο Justin Timberlake έχει αναλάβει το soundrack και όλη τη μουσική επιμέλεια. Θα έιναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής θα λανσάρει νέα του δουλειά μετά το 2009 και τη συνεργασία του με τον Timbaland.

Αφήνοντας στην άκρη τα επαγγελματικά τους, πρόσφατα εθεάθησαν να δοκιμάζουν δαχτυλίδια, μιας και ετοιμάζονται να παντρευτούν σύντομα. Αργότερα η Jessica συνέχισε τη μέρα της κάνοντας βόλτα για ψώνια. Απλή, με μία μίντι κρεμ φούστα από το Forever 21 παρακαλώ και επίσης nude αμάνικο μπλουζάκι που ταίριαξε με ταμπά δερμάτινη ζώνη και μπεζ Tod's μπαλαρίνες, κατευθύνθηκε προς το μανάβικο όπου αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει χάρτινη τσάντα, βάζοντας τα πάντα μέσα στην τεράστια demin Valentino τσάντα της. Προφανώς το κορίτσι έχει οικολογικές ευαισθησίες και πολύ καλά κάνει.

Που κατέληξε η βόλτα; Στη σχεδιάστρια Monique Lhuillier που είναι κυρίως γνωστή για το bridal -wear! Λέτε να είναι η τυχερή που θα σχεδιάσει το νυφικό της;