Όταν οι stars παντρεύονται κοινούς θνητούς

Όταν οι stars παντρεύονται κοινούς θνητούς

Έξι γάμοι που συζητήθηκαν (και απέτυχαν)

Τις περισσότερες φορές, οι celebrities συνηθίζουν να παντρεύονται ανθρώπους του δικού τους star status αλλά, ενίοτε, για αλλαγή, παντρεύονται «καθημερινούς» ανθρώπους, όπως είμαστε όλοι μας. Και, για όσες ακόμα πιστεύουν στην παραμυθένια εκδοχή του «και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», η αλήθεια φανερώνει μία εντελώς άλλη εκδοχή. Και αυτοί οι γάμοι του Hollywood, δεν καταφέρνουν να έχουν διάρκεια. Ας δούμε μερικούς από αυτούς.

Τον Φεβρουάριο του 1997 η Jennifer Lopez παντρεύτηκε στο Μαϊάμι τον Ojani Noa, σε μία τελετή με 200 καλεσμένους. Ο γάμος έλαβε τέλος 13 μήνες αργότερα, αλλά, το 2002, η Lopez προσέλαβε τον Noa ως manager στο εστιατόριό της. Το 2006, η σταρ μήνυσε τον πρώην σύζυγό της, ισχυριζόμενη ότι αυτός της ζήτησε πέντε εκατομμύρια δολάρια, για να μην κυκλοφορήσει βιβλίο με λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή.

Το 1988, κατά την διάρκεια της παραμονής της στην (διάσημη) κλινική αποτοξίνωσης Betty Ford, η Elizabeth Taylor γνώρισε τον οικοδόμο Larry Fortensky. Τρία χρόνια αργότερα, οι δυο τους θα παντρεύονταν με μία εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Neverland του καλού φίλου της Taylor, Michael Jackson. Το ζευγάρι χώρισε το 1996, αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν φιλικές, μέχρι την ημέρα θανάτου της θρυλικής ηθοποιού, τον Μάρτιο του 2011. Φήμες, μάλιστα, θέλουν την Taylor να άφησε, στη διαθήκη της, 825.000 δολάρια στον Fortensky.

Μπορεί οι δύο γάμοι της, με τον Joe DiMaggio, και τον Arthur Miller, να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης μέχρι και σήμερα, αλλά, όταν ακόμα ήταν Norma Jean, η Marilyn Monroe ήταν παντρεμένη με τον λιμενεργάτη James Dougherty. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1946, μόλις η καριέρα της ηθοποιού είχε αρχίσει να απογειώνεται αλλά, ο Dougherty, που στην συνέχεια έγινε αστυνομικός στο τμήμα του Λος Άντζελες, δεν σταμάτησε ποτέ να δέχεται ερωτήσεις που αφορούσαν τον -διάρκειας τεσσάρων χρόνων- έγγαμο βίο του με την σταρ. «Δεν γνώρισα ποτέ την Marilyn Monroe και, ακόμη και σήμερα, δεν έχω να πω τίποτα για αυτήν», είπε ο Dougherty σε συνέντευξή του το 1990. «Αυτή που γνώρισα και αγάπησα ήταν η Norma Jean».

Ο Frank Sinatra παντρεύτηκε δύο από τις ομορφότερες ηθοποιούς του Hollywood- τις Ava Gardner και Mia Farrow, αλλά πίσω στα 1939, ο τραγουδιστής- φαινόμενο, έκανε πρώτη του σύζυγο της αγαπημένη του από το σχολείο, Nancy Barbato. Μέχρι το τέλος του γάμου τους, το 1951, το ζευγάρι απέκτησε μαζί τρία παιδιά.

Όταν, τον Απρίλιο του 2009 έγινε γνωστό ότι η ερωμένη του, Oksana Grigorieva, ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, η -επί 31 χρόνια- σύζυγός του Mel Gibson, Robyn, υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου, με την οποία ζητούσε την μισή περιουσία του σταρ, η οποία εκτιμόταν τότε, περίπου 850 εκατομμύρια δολάρια. Το διαζύγιο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 και, αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, πιστεύεται ότι η πρώην σύζυγος του Gibson πήρε αυτά που ζήτησε.

Στις 20 Μαρτίου του 1994, η Drew Barrymore παντρεύτηκε τον Jeremy Thomas, σε μία τελετή που έγινε στο μπαρ ιδιοκτησίας του, The Room, στο Λος Άντζελες. Αυτός, ο πρώτος γάμος της ηθοποιού, έληξε μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Η Barrymore, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον πωλητή έργων τέχνης, Will Kopelman, και αναμένεται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έχει έναν ακόμα, υπ' αριθμόν δύο, γάμο στο ενεργητικό της, με τον κωμικό ηθοποιό Tom Green.

Διαβάστε ακόμα: Drew Barrymore: Οι πρώτες paparazzi φωτογραφίες του γάμου της

Χρόνια πολλά, Marilyn!