Αντιγράψτε το look της Jessica Alba!

Αντιγράψτε το look της Jessica Alba!

Εύκολα και οικονομικά στα μέτρα σας!

Η Jessica Alba είναι μία από τις πιο στιλάτες και αγαπημένες μαμάδες του Hollywood, που γίνεται πάντα πρωτοσέλιδο όταν ο φωτογραφικός φακός τη συλλαμβάνει.

Στην πιο πρόσφατη βόλτα με την κορούλα της, μαγνητίζει τα βλέμματα με τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς της. Μία φρέσκια άποψη που απαρτίζεται από ένα κίτρινο ζακετάκι του οίκου Theonne, ένα μπλε του κοβαλτίου μάξι φόρεμα Wolford και σορτί πλατφόρμες Ralph Lauren. Η Alba δεν παραλείπει το αγαπημένο της fedora hat, που της δίνει στυλ και την προστατεύει από τον ήλιο με την designer υπογραφή της Tory Burch που ολοκληρώνει το look με μία Simone Camille έθνικ πολύχρωμη τσάντα.

Σας προτείνουμε λοιπόν, το ίδιο μάξι φόρεμα από τα καταστήματα Fullah Sugah, ένα υπέροχο κίτρινο cardigan από το label JCrew, μπλε πλατφόρμες με ελαφρύ πάτο από τα Fullah Sugah και ένα κλασικό καπέλο fedora επίσης από τα λατρεμένα μας οικονομικά Fullah! H τσάντα της Simone Camille είναι μοναδική και χειροποίητη και υποστηρίζουμε γενικά την άποψη ότι το στυλ το κρατάμε στα χέρια μας. Μας αρέσει το mix and match designer και οικονομικών κομματιών, και μειώνοντας το κόστος του συνόλου μπορούμε να διαθέσουμε ένα μεγαλύτερο ποσό προκειμένου να χτίσουμε μία γκαρνταρόμπα με διαχρονικά και ξεχωριστά designer pieces!

*Θα μπορούσαμε βέβαια, από το να μιμηθούμε ένα κομμάτι απόλυτα χαρακτηριστικό της σχεδιάστριας, να κρατήσουμε το δροσερό στυλ της Jessica προτιμώντας μία εξίσου ενδιαφέρουσα και τολμηρή εκδοχή, όπως μία μονόχρωμη color blocking τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες σε διαφορετική εντελώς απόχρωση(πχ πράσινο) ή μία εμπριμέ all day bag. Συνδυάζοντας βασικούς τόνους που υπάρχουν ήδη στο σύνολο μία κίτρινη τσάντα από ψάθα θα οδηγήσει το look από το boho στο lady chic. Τέλος, λατρέψαμε την διάφανη μπλε τσάντα με σκούρο ρέλι και χρυσές λεπτομέρειες. Όλες οι τσάντες από το Fullah Sugah σε τιμές από 14 έως 32 ευρώ- προκειμένου να κινηθούμε οικονομικά σε καιρούς κρίσης...