Πρόσωπο «σταφίδα»: Με ποια star του Hollywood ο χρόνος ήταν πολύ σκληρός;

Πρόσωπο «σταφίδα»: Με ποια star του Hollywood ο χρόνος ήταν πολύ σκληρός;

Και οι δύο ήταν πάλαι ποτέ καλλονές της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Τώρα όμως;

Υπάρχουν γυναίκες που γερνάνε και ο χρόνος τις κάνει περισσότερο γοητευτικές. Υπάρχουν γυναίκες που ο χρόνος φαίνεται να τις έχει ξεχάσει. Υπάρχουν γυναίκες που αρνούνται να γεράσουν και προσπαθούν να εξαλείψουν τα σημάδια των δεκαετιών που περνάνε με κάθε θυσία. Άλλες τα καταφέρνουν, άλλες γίνονται γραφικές και υπερβολικές. Και υπάρχουν και αυτές που γερνάνε και δεν θυμίζουν σχεδόν τίποτα από την εικόνα της δόξας και της ομορφιάς από τα χρόνια της νιότης τους. Και ενώ το γήρας είναι κάτι φυσικό που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να αποδέχεται για να αγαπά τον εαυτό της σε κάθε ηλικία, για τις διάσημες κυρίες που έχουν γίνει γνωστές με μία συγκεκριμένη εικόνα, οι μεγάλες αλλαγές τους στο πέρασμα του χρόνου είναι πολλές φορές τρομακτικές. Isabella Rossellini και Melanie Griffith είναι σίγουρα δύο celebrity γυναίκες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα χρόνια της νεότητας τους.

Isabella Rossellini
H Isabella στην ταινία "Ο θάνατος σου πάει πολύ" που πρωταγωνιστούσε η Meryl Streep και ο Bruce Willis σε έκανε να πιστέψεις ότι είχε πιει όντως το αθάνατο νερό. Η Ιταλίδα ηθοποιός υπήρξε μία καλλονή αξεπέραστης ομορφιάς που τα χρόνια περνούσαν, αλλά εκείνη κατάφερε πάντα να παραμένει γοητευτική. Ξαφνικά όμως με τις τελευταίες φωτογραφίες της κυρίας Rossellini, είδαμε πως όχι δεν έχει κάνει συμφωνία με το διάβολο, αλλά το γήρας υπήρξε σκληρό μαζί της. Για μας πάντως, όπως και να φαίνεται το ταλέντο της, οι ταινίες της και το σαγηνευτικό βλέμμα δεν θα γεράσουν ποτέ.

Melanie Griffith
Αυτό το "Εργαζόμενο κορίτσι" που αγαπήσαμε στα 80s νομίζαμε ότι θα παραμείνει γλυκό και χαριτωμένο για μια ζωή. Και η αλήθεια είναι πως και η ίδια έκανε πολλές πλαστικές επεμβάσεις στην προσπάθεια της να ξεγελάσει το χρόνο. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι μακράν απογοητευτικό καθώς σε αντίθεση με άλλες 50αρες του Hollywood και του περίγυρου μας που βάζουν κάτω 20αρες, η Melanie έχει καταντήσει ένα κακέκτυπο της δόξας της με το πρόσωπό της σίγουρα να μην έχει μείνει άφθαρτο στο χρόνο και το οποίο προφανώς δεν προκαλεί το συναίσθημα του φθόνου σε καμία γυναίκα. Κρίμα για τη Melanie που φαίνεται να έχει πέσει θύμα της ίδιας της ματαιοδοξίας της.

Ψηφίστε με ένα σχόλιο ποια star του κινηματογράφου έχει "χτυπήσει" περισσότερο ο χρόνος και, αν θέλετε, ακολουθείστε με και στο twitter (@cartoondandy) για περισσότερα σχόλια, updates και κουβεντολόι.

Διαβάστε επίσης:
Τότε και τώρα: Το γλυκό κορίτσι του Hollywood, Meg Ryan στο πέρασμα του χρόνου

Η Isabella Rossellini «πρωταγωνιστεί» στη Berlinale

Ποια star του Hollywood την είδε λολίτα στα γεράματα;