Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!

Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!

Έκλεισαν ένα δωμάτιο και πάρταραν μέχρι... οργίων;

Οι τρεις τους (Lady Gaga, Lindsay Lohan και Lana Del Ray) την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκαν και έκαναν ένα πριβέ Slumber party. Μόνο κορίτσια, ξέρετε... έπαιξαν επιτραπέζια, έφτιαχνε η μία την άλλη, έλεγαν ιστορίες για τα ερωτικά τους και άλλαζαν ρούχα.

Φυσικά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τρεις σταρ τα έκαναν όλα αυτά. Έκλεισαν μία σουίτα του Chateau Marmont και επιδόθηκαν σε κοριτσομαραθώνιο. Το θέμα είναι η κατάσταση στην οποία επιτέθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου... ως άλλες μάγισσες του Ήστουηκ άλλαζαν outfits και κατέβαιναν με ολοένα και πιο σκούρο μακιγιάζ, πιο kinky ντύσιμο πιο.... άγριες διαθέσεις. Πώς και δεν γκεμίστηκε το ξενοδοχείο από τα μεγέθη των προσωπικοτήτων τους λίγοι μπορούν να εξηγήσουν.

Το προσωπικό δε, όλο παράπονα για το ύφος των μεθυσμένων κοριτσιών που όχι μόνο ζητούσαν - απλά πράγματα μεν- με προκλητικό τύπου 'διατάζω' στυλ αλλά δεν έλεγαν να ηρεμήσουν ούτε μέχρι τα ξημερώματα. Και πως να ηρεμήσουν άλλωστε αφού τα tweets τους από εκείνο το βράδυ μόνο ηρεμία δεν υποδηλώνουν.

Οι μεν Lilo και Gaga να ποστάρουν τη φωτογραφία ενός αγγουριού ολόκληρου πάνω στο bar γελώντας με την Lana να χασμουριέται στο βάθος, η δε Del Ray να tweet-άρει «πάμε να γδυθούμε και να παίξουμε»... H pic με το αγγούρι μπορεί να κατέβηκε το επόμενο πρωί αλλά μία όχι και τόσο αθώα ανταλλαγή tweets έχει μείνει on-line!

#skinnysnack1 @ladygaga hahaha έγραψε η Lilo - skinnysnack1 σημαίνει κοκαΐνη στους δρόμους της Αμερικής...

Untitled_copy_copy

Επίσης υπάλληλος από το μπαρ δήλωσε πως η Lilo ήθελε να πάρει το αγγούρι ολόκληρο μαζί με το μαχαίρι στο δωμάτιο! Δεν συμφώνησε καν να το κόψουν μπροστά της... Ορίστε και το tweet της Gaga ως απάντηση για να μην ξεχνιόμαστε (και σε print screen): «όταν παρήγγειλες αγγούρι και μαχαίρι στο μπαρ χτες βράδυ νόμιζα πως θα προβείς σε ευνουχισμό!» (@lindsaylohan when you ordered a cucumber and a knife to the bar last night i thought your were gonna perform a vasectomy #justaskinnybitch).

Η Lana στις 25/07 μετά τα δημοσιεύματα δήλωσε: «Εγώ δεν πήρα ποτέ μέρος σε αυτό το πάρτυ. Τα κορίτσια το έκαναν. Εγώ δούλευα απλά. Ζω σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Επιπλέον με τις τελευταίες τους φωτό το κοινό αρχίζει και ανησυχεί για τον τίτλο style icon που τους έχει αποδώσει!

Διαβάστε επίσης:

Sheryl Crow: Επίσκεψη στα δελφίνια με τους γιους της

To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Οικογένεια Beckham: Δείπνο για τρεις!