Σε ποια ανήκει ετούτη η καράφλα; Αποσύνθεση στο έπακρο!

Σε ποια ανήκει ετούτη η καράφλα; Αποσύνθεση στο έπακρο!

Δεν της έχει μείνει τρίχα...

Κοντεύει να μας τρελάνει αυτό το κορίτσι μιας και δεν λέει να σταματήσει να μπαινοβγαίνει στις κοινότητες απεξάρτησης, στη φυλακή, στα δικαστήρια, προσφάτως στην τροχαία, και ούτω καθεξής! Άλλο ένα πράγμα που μπαινοβγαίνει επάνω της είναι το εσώρουχό της. Πριν από μία εβδομάδα όπως όλοι θυμόμαστε εμφανίστηκε χωρίς αυτό με μάξι μεν φορεματάκι, ανοιχτό στο επίμαχο σημείο και λαμπερό χαμόγελο... τύπου: όλα καλα!

Επίσης, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, πηγαίνει στο συνεργείο. Την Τετάρτη το πρωί, η Lindsay Lohan τράκαρε για ακόμα φορά την Porsche Panamera, στο Beverly Hills με μία κοινή Mustang, της οποίας ο οδηγός πρέπει να τράβαγε τα μαλλιά του, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο, όντας ακινητοποιημένος στο φανάρι ενώ δήλωσε: «Καθόμασταν στο φανάρι και περιμέναμε να ανάψει πράσινο όταν κάποιος μας χτύπησε. Και αυτός ο κάποιος ήταν ο χειρότερος οδηγός του Hollywood, η Lindsay Lohan!»

Δεν μας είπε κανείς όμως αν εκτός από τα δικά του μαλλιά τράβηξε και τα δικά της- εκτός κι αν τα τραβάει όλα μόνη της να μακρύνουν γιατί δεν αντέχει άλλο τόσα extension. Να μερικές τελευταίες φωτό της χωρίς την βοήθεια των κομμωτών. Εδώ να σημειώσουμε πως αντί για το πρόσωπο, μάλλον έπρεπε να σκέφτεται πως θα καλύψει την... καράφλα της!

Διαβάστε επίσης:

Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους

To δίλημμα του Robert: Να συγχωρήσει την Kristen ή όχι;

Γιώργος Καπουτζίδης: Γύρισε όλη την Ευρώπη με το αμάξι του