Ποια γνωστή ηθοποιός ξεριζώνει τις βλεφαρίδες της;

Ποια γνωστή ηθοποιός ξεριζώνει τις βλεφαρίδες της;

Η ανερχόμενη σταρ ξεσπά στις τρίχες της όταν έχει άγχος!

Η εν λόγω celebrity παραδέχτηκε δημόσια πως πάσχει από μικρή από τριχοτιλλομανία και κάθε φορά που αγχώνεται, ξεριζώνει τις... βλεφαρίδες της! Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ξεριζώνοντας τα μαλλιά τους, τα φρύδια τους και γενικά όποιο σημείο του σώματός τους έχει τρίχες.

Η συγκεκριμένη πάθηση- μανία εμφανίζεται σε άτομα ανασφαλή και αγχώδη που πιστεύουν πως η αποτυχία οφείλεται σε αυτά και δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Είναι μία μορφή τιμωρίας, επίπληξης με πόνο, που μετά από χρόνια καταλήγει να γίνεται συνώνυμο της ανακούφισης. Μπορεί να οδηγήσει σε αλλωπεκία, μόνιμη απώλεια του τριχωτού, μολύνσεις, τοπική αναισθησία.

Η ηθοποιός που το παραδέχτηκε δεν είναι άλλη από την Olivia Munn, η οποία δήλωσε πως παλιά το έκανε στο κεφάλι της- όμως κατάφερε τελικά να το περιορίσει στις βλεφαρίδες. Τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα. Κάθε φορά που έχει κάτι σημαντικό να κάνει ή γενικότερα αγχώνεται τις ξεριζώνει. Τις έχουν μείνει δείγματα βλεφαρίδας καθότι δεν είναι και το πιο έυκολο σημείο να επανέλθει. Κάθε φορά που είναι να βγει πρέπει α πάει στα καταστήματα καλλυντικών και να προμηθευτεί αρκετά ζευγάρια με ψεύτικες βλεφαρίδες.

«Παρότι πάσχω από τριχοτιλλομανία και ναι είναι πολύ σπαστικό, δεν αισθάνομαι αδύναμη. Μεγάλωσα σαν παιδί στρατιωτικού και όλο μετακομίζαμε. Πάντα ήμουν καινούρια. Στο σχολείο, στη γειτονιά... Φοβόμουν ότι όλοι θα με περιγελούν. Δεν είμαι αδύναμη ξαναλέω απλά δεν θέλω να μου φέρονται άσχημα!», λέει η Munn.

H 32χρονη δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ενδεχόμενο της μητρότητας δηλώνοντας: «Δεν έχω χώρο στη ζωή μου για παιδί. Κι αν δεν είμαι καλός γονιός και βγει ηλίθιο; Δεν χωράει άλλο άγχος στο πρόγραμμά μου αυτή τη στιγμή. Αρκετά αγχώνομαι με τον εαυτό μου!»

Όπως καταλαβείνετε, τα έχει τα θεματάκια της...

*Η Olivia Munn είναι πολύ γνωστή στην Αμερική χάρη στους ρόλους της στις ταινίες: The Babymakers, Magic Mike, Iron Man 2, Date Night, I Don't Know How She Does It, Freeloaders, Big Stan κ.α. Όπως και σε πολλές σειρές Perfect Couples, Chuck, Robot Chicken , Freeloaders, Accidentally on Purpose, Slasher School, Greek κ.α. κερδίζοντας αρκετά βραβεία για τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους.

Διαβάστε ακόμη:

Τρέμε Kardashian! Η ζωή της Menounos γίνεται reality

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!