Τρέμε Kardashian! Η ζωή της Menounos γίνεται reality

Τρέμε Kardashian! Η ζωή της Menounos γίνεται reality

Και αναμένεται να σαρώσει στην Αμερική

Η Maria Menounos είναι από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες και τηλεπερσόνες με την ευρύτερη έννοια, για το αμερικανικό κοινό- με κάθε της εμφάνιση και εγχείρημα να βρίσκεται υπό το άγρυπνο βλέμμα του τηλεοπτικού και όχι μόνο κοινού.

Η Menounos, σύμφωνα με το US Magazine αποφάσισε να ενδώσει στις προτάσεις μεγάλου καναλιού και από τη νέα σεζόν θα βλέπουμε τη ζωή της- ναι την καθημερινότητά της και αρκετές προσωπικές της στιγμές σε reality. Το δικό της πρόγραμμα, με τίτλο Oxygen, που θα περιλαμβάνει στιγμές από τα γυρίσματα του Dancing With the stars, τους αγώνες πάλης που είχε λάβει μέρος αλλά και την εκπομπή που παρουσιάζει, θα μεταδίδεται καθημερινά. Αρχικά προορίζεται να παρουσιάσει 10 επεισόδια στα οποία οι θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τις λεπτομέρειες που προαναφέραμε να παρακολουθήσουν πολλέκαταστάσεις από την οικογενειακή και προσωπική της ζωή.

Όλοι περιμένουν πώς και πώς μία ματιά στη διαφορετική ζωή της σταρ που εδώ και τόσο καιρό κρατά καλά φυλαγμένη, μακριά από το φως της δημοσιότητας!

Διαβάστε ακόμη:

Πρόσωπο «σταφίδα»: Με ποια star του Hollywood ο χρόνος ήταν πολύ σκληρός;

Η ολυμπιακή ομάδα κολύμβησης της Αμερικής σε ένα ξεκαρδιστικό must-see βίντεο

Lana, Gaga, Lilo: Οι μάγισσες του Chateau Marmont!

.