Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

Πολλές τη ζηλεύουν και καθόλου άδικα!

Και αποδεικνύει πως δεν είναι έγκυος ή χοντρή όπως πολλοί έγραφαν βλέποντας τις τελευταίες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, και μας κάνει να ζηλεύουμε το απίστευτο κορμί της για την ηλικία της.

Ο λόγος φυσικά για την Jennifer Aniston που εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν, όπως συνηθίζει αρκετά συχνά να κάνει στο πλατώ του Wilmington, στη Β. Καρολίνα όπου γυρίζεται η νέα της ταινία We're The Millers. Η 43χονη ηθοποιός φόρεσε κομμένο ζτην σορτσάκι και λευκό κολλητό φανελάκι που άφηνε να διαγραφεί το στήθος της. Αν είναι ένα πράγμα για το οποίο φημίζεται πάνω της είναι το τέλειο εφηβικό της μπούστο. Η Jen όσο χάνει βάρος τόσο πιο πολύ χαίρεται! Άλλωστε και η ίδια το έχει δηλώσει: «Απολαμβάνω την όψη του στήθους μου! Δεν θα ήθελα ποτέ να το μεγαλώσω! », ενώ ήταν ακόμη με τον Brad Pitt...

jennifer-aniston-we-are-the-millers-1-318x530

Φυσικά και τώρα που την κοιτάμε δεν νομίζουμε να παίρνει την ατάκα της πίσω. Θα τα έβαζε με πολλές εικοσάρες η αλήθεια είναι. Που αποδίδει όμως αυτή την νεανική εμφάνιση που διατηρεί το κορμί της; Μα φυσικά στη yoga και σε ειδικές ασκήσεις τόνωσης της περιοχής χωρίς να ξεχνάμε βέβαια το καλό DNA.

Διαβάστε ακόμη:

Russel Brand: ριάλιτι ο εθισμός του στην ηρωίνη

Η Katy Perry βγαίνει με τον πρώην της Jennifer Aniston



Jennifer Aniston: Aναβάλλει την μητρότητα λόγω... Justin