Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Natalie Portman!

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο της Natalie Portman!

Σε κλειστό κύκλο μετά τη δύση του ηλίου...

Η Natalie Portman παντρεύτηκε και το μόνο που έκλεβε την παράσταση από το ρομαντικό και απλό νυφικό της ήταν το τεράστιο χαμόγελο που είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της, διάσημο χορογράφο Benjamin Millepied, σε μία κλειστή εβραϊκή τελετή.


Η παραδοσιακή τελετή έλαβε χώρα μετά τη δύση του ήλιου στα βουνά Santa Lucia -σε ιδιωτικό χώρο- πάνω από τα βράχια του Big Sur , μικρή πόλη της Καλιφόρνια.
Μόνο 60 καλεσμένη συμπεριλαμβανομένων των συγγενών μοιράστηκαν με το ζευγάρι στις στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μεταξύ τους οι Mike Nichols, Ivanka Trump, Macaulay Culkin και Rashida Jones.


Το νυφικό της, όπως βλέπετε λιτό, με υπογραφή Rodarte μεν συνδυασμένο με στεφάνι στα μαλλιά και μπαλαρίνες, έδινε μία cocktail εμφάνιση χάρη στο tea-length μήκος του. Ο γαμπρός με ένα απλό κοστούμι κι αυτός αλλά με επίσης μόνιμο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο dj έπαιζε μουσική ως τις 02:30 τα ξημερώματα ενώ το γεύμα ήταν αποκλειστικά vegetarian μιας και η Natalie είναι vegan από το 2009. Ιδού και οι φωτογραφίες...

Διαβάστε ακόμη:

Φυσικό εφηβικό στήθος ετών 43! Σε ποιά διάσημη ανήκει;

Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Marilyn Monroe: Όλες οι star που προσπάθησαν να την μιμηθούν