Εριέττα Κούρκουλου-Κώστας Μαρτάκης-Πάρης Κασιδόκωστας: Τριήμερο στην Πάρο

Γωγώ Φούντα
Εριέττα Κούρκουλου-Κώστας Μαρτάκης-Πάρης Κασιδόκωστας: Τριήμερο στην Πάρο

Η διάσημη παρέα ψήφισε ελληνικά για τις φετινές της διακοπές.

Μία χαρούμενη, νεανική και όμορφη παρέα εθεάθη τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες της Πάρου. Ο λόγος φυσικά για την Εριέττα Κούρκουλου, τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Κώστα Μαρτάκη, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πέρασαν παρέα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι νεαροί γόνοι, ο pop star και 2 ακόμα φίλοι τους, αγκυροβόλησαν το σκάφος τους στα ανοιχτά του Κυκλαδίτικου νησιού την προηγούμενη Τρίτη, ενώ σύμφωνα με κατοίκους του νησιού τα πρωινά απολάμβαναν τη θάλασσα και τον ήλιο ενώ τα βράδια βόλταραν στα γραφικά σοκάκια και χόρευαν στα club του νησιού. Η 19χρονη Εριέττα, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο λόγω σπουδών φορούσε ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό το οποίο αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα της πόδια, ενώ δε σταμάτησε να πειράζει τα αγόρια της παρέας, τον πολυαγαπημένο της αδερφό Πάρη και τον καλό της φίλο Κώστα Μαρτάκη. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να πάρουν και μαθήματα kite surfing το οποίο είναι και το αγαπημένο τους άθλημα.

Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα ενώ ο Πάρης προστατεύει και συμβουλεύει την μικρή του αδερφή για οτιδήποτε την απασχολεί. Από την πλευρά της, η Εριέττα, η οποία έχει πάρει την ομορφιά της μητέρας της Μαριάννας Λάτση και τη γοητεία του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου, την μορφή του οποίου έχει τατουάζ στο χέρι της, δείχνει φανερή αδυναμία στον μεγάλο της αδερφό ενώ αναμφισβήτητη είναι και η χημεία που έχει με τον 27χρονο τραγουδιστή.

Η όμορφη συντροφιά πέρασε τρεις γεμάτες και ξεκούραστες μέρες και έπλευσε προφανώς για νέους προορισμούς με τους κατοίκους του νησιού να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τη διακριτικότητά τους.

Και του χρόνου ξανά στα μέρη μας...

Διαβάστε επίσης:

Βγήκαν οι Kardashian παγανιά

Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Τέλεια μαλλιά στην παραλία