Oι πιο σέξι «άσχημοι» του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Oι πιο σέξι «άσχημοι» του Hollywood

Oι ζωντανές αποδείξεις ότι η ομορφιά δεν είναι το παν!

Eίναι διάσημοι, ταλαντούχοι και εκπέμπουν γοητεία και σεξουαλικότητα παρά το γεγονός ότι η φύση δεν τους προίκισε και με ιδιαίτερη ομορφιά. Οι γυναίκες τους λατρεύουν και ακόμα και η μεγάλη τους μύτη ή η καραφλίτσα τους αντί να τους αφαιρεί, τους προσθέτει γοητεία. Ιδού λοιπόν, οι πιο σέξι άσχημοι του Hollywood για τους οποίους οι γυναίκες κυριολεκτικά λιώνουν και οι άντρες αναρωτιούνται πως τα καταφέρνουν!

Sean Penn: Μπορεί να μη διαθέτει γαλάζια μάτια, φαρδιές πλάτες και θεληματικό πηγούνι και θανατηφόρους κοιλιακούς, αλλά ο μακρύς κατάλογος των καλλονών που έχουν περάσει από τη ζωή και κυρίως το κρεβάτι του, μαρτυρά πως σίγουρα κάτι κάνει καλά! Αναμφισβήτητα ταλαντούχος με ένα βλέμμα που θυμίζει περισσότερο ψυχοπαθή και διαπεραστική φωνή αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καψούρες του γυναικείου πληθυσμού. Οι περιπέτειές του με το νόμο, τα μπλεξίματά του με ουσίες και γενικότερα καταχρήσεις, ενισχύουν το προφίλ του κακού παιδιού που όλες κάποια στιγμή θα ήθελαν να γνωρίσουν.

Αdrien Brody: Στα σχολικά του χρόνια, o υπερταλαντούχος και πολυβραβευμένος Brody, εκτός του ότι θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το μέγεθος της μύτης του, την οποία και γαλλική δεν την λες, υποψιαζόμαστε ότι γενικότερα δεν ήταν αυτό που λέμε ο γόης του σχολείου. Ποιος θα του το έλεγε ότι χρόνια μετά θα αποτελούσε φαντασίωση για το γυναικείο σινεφίλ κοινό και κατά τη γνώμη μας καθόλου άδικα!

Jack Nicholson: Έχει τη φήμη του μεγαλύτερου εραστή του Hollywood, ο αριθμός των ερωμένων του είναι κάποιες χιλιάδες, και ακόμη και στα 75 του χρόνια παραμένει ακαταμάχητος. Χωρίς να είναι ποτέ όμορφος ή γυμνασμένος, το πηγαίο χιούμορ του, το αινιγματικό και κάποιες φορές τρομακτικό του βλέμμα και φυσικά το τεράστιο ταλέντο του, έκαναν και κάνουν τα θηλυκά να πίνουν νερό στο όνομά του. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Nicholson αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γυναίκα δίνει μεγαλύτερη βάση στο μυαλό και την προσωπικότητα του άντρα.

Εdward Norton: Σίγουρα δεν είναι ο άντρας που θα περάσει από δίπλα σου και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, θυμίζει περισσότερο παιδάκι παρά σέξι αρσενικό. Κι όμως, ο μικροκαμωμένος star με τη λεπτή φωνή, στην μεγάλη οθόνη μπορεί να μεταμορφωθεί αυτομάτως την πιο hot και ιδιαίτερη παρουσία μόνο και μόνο λόγω του αστείρευτου ταλέντου του αλλά και του γκελ που έχει στην κάμερα. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Fight Club αντιμετώπισε επάξια το συμπρωταγωνιστή του Brad Pitt και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σε αρκετές σκηνές κατάφερε να τον επισκιάσει.

Javier Bardem: Ψηλός, γεροδεμένος, μελαχρινός, ταλαντούχος και Ισπανός. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι υπέρ αρκετά για να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols του Hollywood παρά το γεγονός οτι δεν διαθέτει απολλώνια ομορφιά ή γυμνασμένο σώμα. Τα μάτια του, η φωνή του και κυρίως ο τρόπος που υποδύεται τους ρόλους του τον κάνουν ακαταμάχητο! Δεν είναι τυχαίο ότι στα δίχτυα του έπεσε και η σέξι Penelope Cruz. Ποιες είμαστε εμείς που θα την αμφισβητήσουμε;

Ζach Galifianakis: Ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, με την πρώτη ματιά ίσως να προκαλούσε και γέλιο! Κοντούλης, παχουλός, κοκκινοτρίχης δε θυμίζει σε τίποτα, όχι μόνο sex symbol, αλλά ούτε καν ωραίο άντρα. Κι όμως, με το χιούμορ αλλά και τον άνετο χαρακτήρα του έχει καταφέρει να αποκτήσει αμέτρητες θαυμάστριες οι οποίες τον θεωρούν γοητευτικό και θα έκαναν τα πάντα για να τον γνωρίσουν! Greek Lover rules...

Marilyn Manson: Θα αναρωτιέστε τι κάνει ο Marilyn στη συγκεκριμένη λίστα. Κι όμως... Μπορεί να έχει τρομακτική και αλλόκοτη όψη, μπορεί να μην έχουμε καταφέρει ποτέ να δούμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου καθώς λατρεύει το μακιγιάζ και δη το... βαρύ, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μία μουσική ιδιοφυία η οποία τραβάει τις γυναίκες σαν μαγνήτης. Ελπίζουμε τουλάχιστον πριν πέσει για ύπνο να χρησιμοποιεί κάποιο προιόν ντεμακιγιάζ...

Woody Allen: Mε την πρώτη ματιά, βλέπει κανείς ένα γεροντάκι, ζαρωμένο και κακοφτιαγμένο. Όταν όμως αυτό το παρουσιαστικό, συνοδευτεί από το όνομα Woody Allen τότε όλα αλλάζουν και το γεροντάκι μεταμορφώνεται αυτομάτως σε έναν γοητευτικό άντρα ο οποίος με το ταλέντο και την έντονη προσωπικότητά του έχει γοητεύσει αμέτρητες γυναίκες οι οποίες τον λατρεύουν σαν θεό.

Eν ολίγοις, οι κοιλιακοί και το όμορφο πρόσωπο, μπορεί μεν να είναι γοητευτικά και να εντυπωσιάζουν, αλλά καμιά φορά η δύναμη του μυαλού είναι μεγαλύτερη πιο δυνατή από οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Javier Bardem αγανάκτησε και βγήκε στους δρόμους

Αdrien Brody: Οι καυτές πόζες με το κορίτσι του

Ζach Galifianakis: Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα