Kim Kardashian: δίνει τέλος στις φήμες για ερωτικά τρίγωνα στο παρελθόν της

Kim Kardashian: δίνει τέλος στις φήμες για ερωτικά τρίγωνα στο παρελθόν της

Με μια φωτογραφία της θέλει να κλείσει τα στόματα.

Και ενώ οι φήμες οργιάζουν στην Αμερική, η Kim Kardashian ανεβάζει στο Instagram μια φωτογραφία της με τον καλό της Kanye West θέλοντας να κλείσει τα κακά στόματα, ενώ την ίδια ώρα οι εκπρόσωποί της παλεύουν να αντικρούσουν τους ισχυρισμούς βετεράνου πορνοστάρ που δηλώνει πως μπλέχτηκε μαζί της σε ένα ερωτικό τρίγωνο πριν 11 χρόνια.

Ο λόγος για τον Julian St. Jox που διαλαλεί πως το Σεπτέμβρη του 2001 μοιράστηκε μια νύχτα πάθους με την τότε άσημη εικοσάχρονη Kim και την επίσης πορνοστάρ Emily Ann σε ένα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Η Kim τότε ήταν παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, όμως, τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν αν πήγε μαζί του στο εν λόγω πάρτι.

Με το που μπήκε όλοι την κοίταξαν, καθώς ήταν φρέσκο πρόσωπο σε τέτοιου είδους «εκδηλώσεις» και όταν η Emily Ann την προσέγγισε ανταποκρίθηκε αμέσως. Η συνέχεια σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Julian συνεχίστηκε σε κάποιο prive δωμάτιο με τους τρεις τους να κάνουν σεξ.

Όσο για τους εκπροσώπους της Kim, αυτοί προσπαθούν να διαψεύσουν τα όσα ισχυρίζεται ο πορνοστάρ, αλλά φαίνεται πως η δουλειά τους θα είναι δύσκολη. Μην ξεχνάτε πως η καριέρα της reality star Kim απογειώθηκε όταν ένα ερωτικό της βίντεο διέρρευσε το 2007.

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;

Βγήκαν οι Kardashian παγανιά