Celebrity «κέρατο».Ποιο σας συγκλόνισε τελικά περισσότερο;

Celebrity «κέρατο».Ποιο σας συγκλόνισε τελικά περισσότερο;

Απιστία. Μία λέξη που ο Robert Pattinson και η Demi Moore έχουν δυστυχώς νιώσει στο πετσί τους.

Αν νομίζετε ότι η απιστία είναι "προνόμιο" των κοινών θνητών, μάλλον ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου το διαδίκτυο είναι τρόπος ψαρέματος. Όπως και στο δικό σας περίγυρο, έτσι και οι celebrity υποπίπτουν στο αμάρτημα της λαγνείας και συχνά απατούν τους φαινομενικά τέλειους συντρόφους τους. Και όπως και όταν συμβαίνει σε εσάς πέφτετε από τα σύννεφα, κάπως έτσι νιώθετε και για τους διάσημους που αγαπάτε. Ποια "πτώση" όμως είναι πιο σκληρή; Ψηφίστε το σκάνδαλο που σας συγκλόνισε περισσότερο με ένα comment.

Robert Pattinson - Kristen Stewart
Ένα ζευγάρι για δάγκωμα από την υπερβολική ομορφιά έγινε το σύμβολο των απανταχού έφηβων, μέχρι που η Kristen αποφάσισε ότι ένας άντρας ίσον κανένας και θέλησε να εμπλουτίσει τη ζωή της με την παρουσία περισσότερης τεστοστερόνης. Κάπως έτσι άπλωσε πλοκάμι και έπιασε τον σκηνοθέτη της ταινίας "Snowhite and the Huntsman", Rupert Sanders. Tον τράβηξε στην αγκαλιά της, αλλά για κακή της τύχη τους απαθανάτισαν οι paparazzi. Ο κόσμος το είχε τούμπανο, αλλά δυστυχώς για αυτούς φανερό καμάρι και η Kristen έχασε τον Robert, πολλούς φανατικούς θαυμαστές (Twihards τους λένε), δουλειές και φυσικά το σεβασμό πολλών γυναικών που δεν θα καταλάβουν ποτέ γιατί τον απάτησε. Γιατί Kristen, γιατί;

Demi Moore - Ashton Kutcher
Το ζευγάρι που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου ότι μετά το πρώτο τους γάμο τους περιμένει στη γωνία της ζωής τους ένα παίδαρος ετών 20κάτι, για χρόνια ήταν λαμπρό παράδειγμα πως μία cougar γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ό,τι θελήσει. Τελικά ο Ashton έκανε την κουτσουκέλα του, ακόμα και αν δεν το παραδέχτηκε ποτέ, και τελικά έσπασε τα δεσμά του γάμου με τη Demi, στέλνοντας το κορίτσι στα όρια του νευρικού κλονισμού και τον εαυτό του στην αγκαλιά της Mila Kunis, η οποία καμία σχέση δεν είχε με την απιστία του Ashton. Δεν ξέρω αν εσείς περιμένατε το κέρατο αυτό, αλλά η Demi σίγουρα όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας στη δύναμη της cougar. Υπάρχει ακόμα και χωρίς τη Demi να ηγείται του "κινήματος".

Διαβάστε περισσότερα:

Stewart-Sanders-Pattinson-Ross αναδρομή και νέα: Οι φωτογραφίες το έδειχναν από την αρχή!

Ashton Kutcher: Ικετεύει την Demi να του δώσει διαζύγιο!