Νaomi Watts: Ανελέητη καταδίωξη από paparazzi

Γωγώ Φούντα
Νaomi Watts: Ανελέητη καταδίωξη από paparazzi

Στο πλαίσιο φυσικά του ρόλου της ως Lady D...

Το ότι η Naomi Watts είναι η μετενσάρκωση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana λόγω της απίστευτης ομοιότητάς τους είναι γνωστό, καθώς το μαρτυρούν οι αμέτρητες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας με θέμα της ζωή της. Και επειδή Lady D. χωρίς ανελέητη καταδίωξη από paparazzi δεν γίνεται, η Βρετανίδα ηθοποιός έμαθε από... πρώτο χέρι πώς είναι να σε κυνηγούν και να σε φωτογραφίζουν σε κάθε σου βήμα.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι, κρεμ πουλόβερ και μπλε σακάκι, η Watts βγαίνει από γνωστή boutique του Λονδίνου παλεύοντας να ανοίξει δρόμο ανάμεσα από τους φωτογράφους ενώ στη συνέχεια τα πόδια της βγάζουν φτερά στην προσπάθειά της να τους αποφύγει. Και μπορεί για την πριγκίπισσα το κυνηγητό να τελείωνε όταν έφτανε κοντά της η προσωπική της φρουρά, για τη Naomi έλαβε τέλος όταν ακούστηκε το «cut» από το σκηνοθέτη!

Χαλαρή, με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι η διάσημη ηθοποιό δέχεται τις περιποιήσεις των τεχνικών στην προσπάθειά της να αποβάλλει το στρες και την ένταση της ιδιαίτερης αυτής σκηνής. Το φιλμ, επικεντρώνεται στη σχέση της Diana με τον καρδιοχειρουργό Hasnet Khan. Μάλιστα ο έμπιστός της μπάτλερ, εξομολογήθηκε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής της και παρά το γεγονός ότι επιθυμούσε διακαώς να τον παντρευτεί, φοβόταν τις αντιδράσεις του κόσμου και των media.

Ο ίδιος ο Hasnet παραδέχτηκε τη σχέση που διατηρούσε με την αδικοχαμένη Diana, αλλά και το ότι είχαν χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το θάνατό της, τον Αύγουστο του 1997. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά, ενώ η Watts έχει δηλώσει επανειλημμένως για το συγκεκριμένο ρόλο, ότι αποτελεί πρόκληση για την καριέρα της.

Περιμένουμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας...

Διαβάστε επίσης:

Step by step: Η μεταμόρφωση της Naomi Watts σε πριγκίπισσα Diana

Η πριγκίπισσα Diana ζει!

Tα πιο διάσημα ολόσωμα του καλοκαιριού!