Τότε και τώρα: Τα χρόνια περνάνε, αλλά το sex appeal της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι μια αξία σταθερή

Τότε και τώρα: Τα χρόνια περνάνε, αλλά το sex appeal της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι μια αξία σταθερή

Τι και αν η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε, παραμένει το απόλυτο θυληκό. Η παρουσία της στη showbiz διαχρονικά το αποδεικνύει.

Η ομορφιά είναι δύναμη και αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Όταν αυτή συνδυάζεται με ταλέντο και μπρίο, τότε μάλλον γίνεται υπερδύναμη. Όλα τα παραπάνω είναι χαρακτηριστικά της Κατερίνας Παπουτσάκη που οι φανατικοί της τηλεόρασης θυμούνται για το guest ρόλο της ως μαχητική δημοσιογράφο πολλά χρόνια πριν σε επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης", αλλά και από τις δραματικές ερμηνείες της στο σίριαλ "Κόκκινος Κύκλος". Το ντεμπούτο της βέβαια ως πρωταγωνίστρια το έκανε στις "Αέρινες Σιωπές" και από τότε δεν έχει υπάρξει σεζόν που το κοινό της να μην την έχει απολαύσει σε κάποιο ρόλο στη μικρή οθόνη. Η ερμηνεία της ως Αλίκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ο χαρακτήρας της στην "Απλή μέθοδο των τριών" άφησε τη δική του ιστορία ως η ελληνική εκδοχή μιας λολίτας, ενώ η Κατερίνα έδειξε την εναλλακτική πλευρά της με την ερμηνεία της στο "Μίλα μου βρώμικα".

Αλλά φυσικά το κορίτσι που αγάπησαν όλοι από την πρώτη ματιά δεν περιορίστηκε μόνο στη μικρή οθόνη, αλλά έδωσε πολλές και αξιομνημόνευτες ερμηνείες στο θέατρο και τον κινηματογράφο, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη βάση των θαυμαστών της που εκτός από την επαγγελματική δραστηριότητα, πάντα ήθελε να μαθαίνει όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή της Ελληνίδας ηθοποιού. Μόνο παράξενο δεν είναι λοιπόν που έχουμε δει την Κατερίνα να κοσμεί με τη sexy παρουσία εξώφυλλα πολλών εντύπων. Και αν κάποιος πιστέψει όλα τα κουτσομπολιά που έχει διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια, η όμορφη Κατερίνα μπορεί να γνώρισε τον έρωτα παραπάνω από μία φορά, αλλά εν τέλει ο Παναγιώτης Πιλαφάς ήταν αυτός που έκλεψε την καρδιά της και την παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες στη Δονούσα. Να ζήσει και να ευτυχίσει, γιατί σίγουρα όσο μεγαλώνει η μεσογειακή της ομορφιά δεν θα πάει πουθενά. Και οι θαυμαστές πάντα θα χαίρονται να τη βλέπουν. Δείτε τη gallery και θα κάταλαβετε τους λόγους.

Διαβάστε ακόμα:

Αξιοζήλευτοι οι γάμοι Παπαλουκά και Παπουτσάκη...

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι μας αποκάλυψε φίλη της μητέρας της, για το γάμο;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί αγαπάμε το στυλ της