H Σαϊεντολογία έκανε οντισιόν για να βρει γυναίκα για τον Tom Cruise!

H  Σαϊεντολογία έκανε οντισιόν για να βρει γυναίκα για τον Tom Cruise!

Ποια ήταν η παρολίγον κυρία Cruise σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει γνωστή δημοσιογράφος;

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα του Vanity Fair και της ειδικής ανταποκρίτριας Maureen Orth το 2004 η Σαϊεντολογία οργάνωνε ένα άκρως απόρρητο project που επέβλεπε η Shelly Miscavige, σύζυγος του αρχηγού της Σαϊεντολογίας David Miscavige. Ποιο ήταν αυτό; Να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα για τον Tom Cruise.

Η οργάνωση κανόνισε περίπλοκες διαδικασίες και οντισιόν για την επιλογή των επικρατέστερων περιπτώσεων που θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα στον Tom Cruise. Ο Marc Headley, στέλεχος της Σαϊεντολογίας από τα 7 του χρόνια, έχει παρακολουθήσει πολλές βιντεοκασέτες με συνεντέυξεις υποψήφιων κοριτσιών και λέει: «Στη Σαϊεντολογία δεν αρκεί μόνο να ικανοποιείς τον σύζυγό σου αλλά και να προασπίζεις τη Σαϊεντολογία και να τον βοηθάς να γίνεται καλύτερος βάσει αυτών των αρχών. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα που δεν συνάδει απόλυτα με τις αρχές της Σαϊεντολογίας, διαφορετικά ο Tom Cruise θα φρικάρει!»

Σύμφωνα με τις έρευνες της Orth, η Ιρανή Nazanin Boniadi, ηθοποιός και εύπορο τέκνο της Σαϊεντολογίας, επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη και διατηρούσε σχέση με τον Cruise από το Νοέμβριο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2005. Αρχικά της είπαν ότι επιλέχθηκε για μία πολύ σημαντική αποστολή. Την προετοίμαζν συστηματικά με συνεχείς ακροάσεις, ξεσκεπάστηκε και ερευνήθηκε εξονυχιστικά η ερωτική της ζωή, έβαλε και έβγαλε σιδεράκια, άλλαξε χρώμα μαλλιών και χώρισε το φίλο της. Υπέγραψε μάλιστα μυστική συμφωνία πως αν δεν τα καταφέρει θα τιμωρηθεί αυστηρά και θα θεωρηθεί απόκληρη και παρία της οργάνωσης. Το Νοέμβριο μπήκε σε αεροπλάνο και έφτασε στη Νέα Υόρκη όπου συνάντησε τον Cruise. Η αποστολή ήταν ο γάμος. Για το πρώτο ραντεβού ο Cruise και η Boniadi δείπνησαν στο Nobu μαζί με άλλα στελέχη της Σαϊεντολογίας. Μετά πήγαν για πατινάζ στον πάγο στο Rockefeller Center, το οποίο είχε κλειστεί αποκλειστικά για τους δυο τους.

Το πρώτο βράδυ το πέρασαν σε σουίτα του Trump Tower, όπου ο ηθοποιός είχε κλείσει ολόκληρο τον όροφο χωρίς όμως να κάνουν σεξ. Τότε οι γονείς της έμαθαν που βρίσκεται η κόρη τους. Αφότου δηλαδή ο σταρ αποφάσισε ότι του αρέσει. Η κοπέλα έμενε κλεισμένη μέσα. Μοιράζονταν το ίδιο υπνοδωμάτιο στο σπίτι του και είχε στην κατοχή της μόνο μάι πιστωτική στο όνομά του. Κάθε μέρα περνούσε από ανακρίσεις και έπρεπε να ρυθμίζει την συμπεριφορά της και τον τρόπο που απευθύνεται τόσο σε εκείνον όσο και σε άλλους Σαϊεντολόγους. Από τον δεύτερο μήνα της σχέσης η κοπέλα υπέφερε παρότι είχε ερωτευτεί τον σταρ. Ακόμη και το 'Μπράβο' στις επιτυχίες του τον ενοχλούσε γιατί υποδείκνυε πως είναι ανώτερή του και φυσικά δεν θα έπρεπε να έχει το θάρρος να του πει μπράβο- να τον κρίνει. Ούτε καν θετικά. Tέλος, η νεαρή κοπέλα δεν ακουγε πάντα καλά και συχνά απαντούσε στους υπευθύνους 'Ορίστε;'. Αυτό εκνεύριζε περισσότερο απ' όλα τον Tom!

Την κοπέλα δεν χώρισε ο ίδιος αλλά εκπρόσωπός του. Η Nazanin Boniadi, τιμωρήθηκε σκληρά και μυστικά στους κύκλους της Σαϊεντολογίας, για την αποτυχία της. Ο Cruise ήθελε δίπλα του μία γυναίκα στο βεληνεκές της Kidman, για να νιώθει ίσος. Η γυναίκα όμως αυτή θα έπρεπε να του είναι υπάκουη. Δύσκολο. Η Boniadi, κατέρρευσε και αποκάλυψε τους λόγους της κατάθλιψής της. Η οργάνωση την υποβίβασε κοινωνικά και οικονομικά μετά αποεξευτελιστική τιμωρία. Οι εκπρόσωποι της Σαϊεντολογίας το αρνούνται, η δημοσιογράφος όμως λέει πως διαθέτει στοιχεία...

Διαβάστε ακόμη:

Brad Pitt: Χώρισε την Juliette Lewis επειδή ήθελε να τον μυήσει στη Σαιεντολογία

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο μικροσκόπιο του FBI εξαιτίας του Tom Cruise -και όχι μόνο