Ποιοι διάσημοι του Hollywood "βρωμάνε";

Ποιοι διάσημοι του Hollywood "βρωμάνε";

Μυρίσαμε τα αρώματα των star και σας λέμε ποια είναι τα χειρότερα.

Όχι όταν μυρίζετε αυτούς τους star δε θα αναφωνήσετε "μου μυρίζει θαύμα γεύση", αντίθετα θα κλείσετε με το χέρι τη μύτη σας και θα στραβομουτσουνιάσετε.
Κάθε χρόνο πάνω από 500 αρώματα διασήμων λανσάρονται στην αγορά, αλλά ποια είναι αυτά που δε θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να βρίσκονται στα πολυτελή ράφια των μεγάλων πολυκαταστημάτων;

Η Katy Perry με το Purr by Katy Perry τερματίζει πρώτη στον αγώνα της "μπόχας". Μπορεί η συσκευασία να είναι ενδιαφέρουσα, το άρωμα όμως έχει πολύ οινόπνευμα με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να αντέξει τη μυρωδιά του.

Η Snooki κυκλοφόρησε το Snooki by Nicole Polizzi και όχι μόνο δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει, αλλά όση το μύρισαν σχολίασαν πως είναι κακό κακέκτυπο.

Η περιβόητη Khloe Kardashian έβγαλε μαζί με τον αγαπημένο της ένα unisex άρωμα, το Unbreakable, το οποίο όμως δε δείχνει να ξεχωρίζει. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που επέμειναν πως η μυρωδιά του αρώματος και το ζευγάρι δεν έχουν καμία σχέση, παρά μόνο έχουν βάλει το ονοματεπώνυμό τους στη συσκευασία.

Το κορίτσι του Justin Bieber, Selena Gomez, δημιούργησε ένα άρωμα για το οποίο δεν ενδιαφέρθηκαν οι beauty editors ούτε να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις της εταιρείας για να μυρίσουν. Κακό αυτό!

Δεν ξέρουμε τα γούστα σας, πάντως αυτά τα αρώματα δε θα σας προτείναμε να τα αγοράσετε, ούτε καν να τα δοκιμάσετε!

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Ποια διάσημη star του Hollywood φαίνεται να πάσχει από ανορεξία;

Pippa Middleton: τώρα και διοργανώτρια πάρτι