H Harper Beckham παραδίδει μαθήματα στυλ

H Harper Beckham παραδίδει μαθήματα στυλ

Και κλέβει την παράσταση από τη διάσημη μαμά της

Η μαμά της, Victoria, είναι μία από τους πιο hot Βρετανούς σχεδιαστές, με τους celebrities από όλο τον κόσμο να φοράνε τις δημιουργίες τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο μπαμπάς της, David, είναι, επί σειρά ετών, αδιαμφισβήτητο fashion icon αφού κάθε του εμφάνιση ή φωτογράφηση αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των απανταχού fashionistas.

Αν και μόλις 14 μηνών, η Harper Beckham, ακολουθεί τα βήματα των διάσημων γονιών της αφού μας έχει ήδη συνηθίσει σε αψεγάδιαστα outfits και εμφανίσεις που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποια είναι η πιο χαριτωμένη. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η χθεσινή όταν είδαμε την Harper, στην αγκαλιά της μαμάς της, να φοράει ροζ, καλοκαιρινό φορεματάκι, πεδιλάκια με φιόγκους και ασορτί κορδέλα στα μαλλιά.

Η δεσποινίς Beckham παραβρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων στο Λος Άντζελες και ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail συνέλαβε μητέρα και κόρη την ώρα που έφευγαν από το πάρτι. Η Victoria, ως συνήθως, με χαμηλωμένο βλέμμα, κρατούσε στην αγκαλιά της την μικρή η οποία κοιτούσε κατευθείαν τον φωτογραφικό φακό. Όσο καλοκαιρινή ήταν η εμφάνιση της κόρης της, τόσο ακατάλληλη, για τις υψηλές θερμοκρασίες της Πόλης των Αγγέλων, ήταν αυτή της μητέρας της η οποία δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο της, μαύρο χρώμα, φορώντας ένα απλό, αμάνικο, μαύρο τοπ και skinny jeans.

Διαβάστε ακόμα:
Victoria Beckham: Πρόβα υπό το άγρυπνο βλέμμα του David
Ποιος διάσημος καλλιτέχνης "θα μπει" στο δωμάτιο της Harper Beckham;
Τα πρώτα βήματα της Harper Beckham