Όταν οι stars γίνονται... κοινοί θνητοί!

Γωγώ Φούντα
Όταν οι stars γίνονται... κοινοί θνητοί!

Η διασημότητα και τα χρήματα δεν τους στερεί την ανθρώπινη φύση και τις μικρές καθημερινές συνήθειες...

Mπορεί οι διάσημοι και πλούσιοι, να φαίνονται λαμπεροί, όμορφοι και αψεγάδιαστοι, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μας αποδεικνύουν ότι δεν είναι Ολύμπιοι Θεοί αλλά απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας, με απλές ανθρώπινες συνήθειες και απλές ανθρώπινες υποχρεώσεις. Εντάξει, το γεγονός ότι ζουν σε βίλες και ακόμα και μία τους paparazzi φωτογραφία μπορεί να αξίζει χιλιάδες δολάρια, είναι μόνο μία λεπτομέρεια! Παρακάτω, δείτε κάποιους από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, να αφήνουν πίσω την φήμη που τους και να γίνονται κοινοί θνητοί...

Aν δεν το βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια δε θα το πιστεύαμε, αλλά ευτυχώς που υπάρχουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να μπορέσουμε να δούμε την Kate Middletton να κάνει... camping! Μάλιστα για παρέα, δεν είχε το σύζυγο και πρίγκιπα William αλλά μικρούς μαθητές σχολείου της Αγγλίας. Δεν ξέρουμε σίγουρα, αλλά δε φαίνεται να προβληματίζεται και ιδιαίτερα η Δούκισσα! Και μπορεί η Kate να πέρασε καλά αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την εγκυμονούσα Reese Witherspoon την οποία απαθανάτισε ο φακός στην κυριολεξία φορτωμένη πράγματα στο super market. Aν η Reese ήταν ελληνίδα, και έβλεπε αυτή τη σκηνή η μαμά της, τότε ο άντρας της δεν θα είχε καθολου καλά ξεμπερδέματα!

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης, που ο φακός έχει τσακώσει stars να τρώνε παγωτό, burgers ή οτιδήποτε άλλο, ναι ακόμα και η Heidi Klum, αλλά και στο πάρκο και την παραλία με τα παιδιά τους, δείχνοντας πως τελικά δεν είναι και τόσο αψεγάδιαστοι όσο πιστεύαμε. Και ακόμα και αν για όλους τους υπόλοιπους το περιμέναμε, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πιστεύψουμε ότι η μοσχοαναθρεμμένη Suri Cruise θα αναγκαζόταν να ταξιδέψει με αεροπλάνο και όχι με ιδιωτικό ελικόπτερο. Έχει ο καιρός γυρίσματα!

Διαβάστε επίσης:

Junk Food: Οι celebrities του δίνουν και καταλαβαίνει!

Hollywood report: όταν οι διάσημοι χλαπακιάζουν παγωτά

Η Gwen Stefani για παγωτό και παιχνίδι με τους γιους της Kingston και Zuma!