Η Kate Middleton γυμνή, στο εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού

Η Kate Middleton γυμνή, στο εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού

Ένα ακόμα σκάνδαλο κλονίζει το παλάτι

Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry στο Λας Βέγκας, και ενώ το βρετανικό Παλάτι πίστεψε ότι έχει ηρεμήσει για λίγο καιρό τουλάχιστον, το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Closer, που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής έρχεται, ξανά, να ταράξει τα νερά

670_6913ebc9-2477-4330-a794-433e3bbcdd38



Το περιοδικό είχε, ήδη, προαναγγείλει ότι οι αναγνώστες του επόμενου τεύχους του θα είχαν την ευκαιρία να δουν την δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, topless. Στο ρεπορτάζ του περιοδικού (όπως φαίνεται από το εξώφυλλό του), διακρίνονται μία γυναίκα και ένας άντρας (οι οποίοι φέρονται να είναι η Middleton με τον σύζυγό της, πρόγκιπα William), ξαπλωμένοι δίπλα στην πισίνα. Η γυναίκα έχει αφαιρέσει το πάνω μέρος του μαγιό της. Σύμφωνα με τα sites, τις φωτογραφίες τράβηξε ο paparazzo του Closer την περασμένη εβδομάδα, όταν το βασιλικό ζεύγος βρισκόταν στη Νότια Γαλλία για διακοπές.

Πηγές από το περιβάλλον της Middleton αναφέρουν ότι το νεαρό ζευγάρι είναι έξαλλο, ενώ νιώθει ότι οι άνθρωποι του περιοδικού «ξεπέρασαν τα όρια». «Το ζευγάρι δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος θα τράβαγε τέτοιες φωτογραφίες και θα τις δημοσίευε. Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει πιο απομονωμένο μέρος για τις διακοπές τους. Είναι απλώς ένα νεαρό ζευγάρι που απολαμβάνει τις διακοπές του», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο BBC.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σχέση έχει η Kate Middleton με το Playboy;
Prince Harry- Prince William: ποιος ρεζιλεύει περισσότερο το Παλάτι του Buckingham;
Πρίγκιπας Χάρι: Γυμνές φωτογραφίες από όργιο (!) στο Λας Βέγκας (pics)