Kristen Stewart: Σε ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματά της

Kristen Stewart: Σε ψυχολόγο για να λύσει τα προβλήματά της

Μετά το σκάνδαλο, η ηθοποιός δεν είναι καθόλου καλά

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, Robert Pattinson και Kristen Stewart είναι ξανά μαζί- γεγονός που, αν αληθεύει, θα κάνει μεγάλο καλό στη νεαρή ηθοποιό η οποία, λέγεται ότι βρέθηκε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε ότι η 22χρονη είχε σταματήσει να κοιμάται και να τρώει, ενώ το μόνο που έκανε ήταν να κλαίει όλη μέρα, κλεισμένη στο σπίτι του παραγωγού της. Σύμφωνα, λοιπόν, με το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ!, η Stewart ήταν σε τέτοια χάλια που αποφασισε να ζητήσει την βοήθεια ειδικού. «Όσον αφορά την Kristen, αυτό είναι, με διαφορά, το πιο τραγικό πράγμα που της συνέβη ποτέ. Πηγαίνει σε ψυχολόγο, αλλά νιώθει ότι, το μόνο πράγμα που θα την έκανε χαρούμενη, θα ήταν να την δεχτεί πίσω ο Rob», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της πρωταγωνίστριας, στο περιοδικό.

Εάν οι πηγές είναι έγκυρες, η προοπτική και μόνο ότι μπορεί να τα ξαναβρεί με τον Pattinson κάνει την Stewart πολύ ευτυχισμένη, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πάντα, το ίδιο επιθυμούν και οι παραγωγοί του Breaking Dawn: Part 2, ενόψει της κυκλοφορίας του. Οι τελευταίοι, μάλιστα, λέγεται ότι επιθυμούν τόσο πολύ την επανένωση του ζευγαριού, που σκέφτονται την πιθανότητα να στείλουν τους πρωταγωνιστές τους σε σύμβουλο σχέσεων. Η σχέση των δύο πρωταγωνιστών στην αληθινή ζωή, έχει συμβάλλει έντονα στην δημιουργία της μανίας των fans με το saga, οπότε η προοπτική να τα ξαναβρούν, εκτός από την Stewart, θα κάνει πολύ χαρούμενο και το στούντιο.

Διαβάστε ακόμα:
Pattinson-Stewart: Και επίσημα πια μαζί
Ο Pattinson συγχώρεσε τη Stewart και δίνει άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους
Η Kristen παρακαλάει αλλά ο Robert αδιαφορεί