Kristen Stewart: «Είμαι ένα μίζερο μ***ί» (Κι όμως το είπε)

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: «Είμαι ένα μίζερο μ***ί» (Κι όμως το είπε)

Aυτό το κορίτσι ξέρει τελικά πώς να δημιουργεί εντυπώσεις!

Είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων μηνών και όχι άδικα. Ο λόγος φυσικά για την Κristen Stewart η οποία μίλησε και φωτογραφήθηκε για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Marie Claire και για ακόμη μία φορά ήταν... καταιγιστική!

Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε συνηθίσει να είναι και ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου, θα την χαρακτηρίζαμε μάλλον καταθλιπτική και μουντρούχα, αλλά οι δηλώσεις της, οι οποίες παραείναι ειλικρινείς και αυθόρμητες, μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα!

Στην ερώτηση λοιπόν, τι είναι αυτό που την κάνει χαρούμενη, η 22χρονη star απάντησε: «Είμαι ένα μίζερο μ***ί! Δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι πιο ευτυχισμένη όταν είμαι άνετη και ήρεμη ή όταν εξωθώ τον εαυτό μου στα άκρα. Υπάρχουν πολλές οπτικές της χαράς και της ευτυχίας. Τις σέβομαι και τις εκτιμώ όλες».

Σχετικά με το αν δεν γινόταν ηθοποιός, τι θα ήθελε να κάνει στη ζωή της, η Kristen ξάφνιασε για ακόμη μία φορά λέγοντας: «Μάλλον θα επέστρεφα στο σχολείο, θα διάβαζα πολύ και θα προσπαθούσα να καταλάβω τι μου αρέσει». Ενώ τέλος, όσον αφορά στο alter ego της στο έπος του Twillight, Bella Swan και το γενικότερο στιλ της, είπε: «Πάντα επεδίωκα η Bella να είναι χαμηλών τόνων αλλά ταυτόχρονα η πιο cool από όλους. Και στις δυο μας αρέσει το casual ντύσιμο, αλλά γενικά το στιλ της είναι αρκετά μακριά από το δικό μου. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον ρόλο της στρίπερ που υποδύθηκα πρόσφατα στην ταινία Welcome to the Rileys. Φορούσα ελάχιστα ρούχα και σίγουρα δεν ήμουν εγώ»!

Είναι διάσημη, πλούσια, ο Robert τη συγχώρεσε παρά το κέρατο αλλά αυτή δηλώνει μίζερη... Άσε μας κουκλίτσα μου Kristen!

Διαβάστε επίσης:

Ο Pattinson αγκαλιά με άγνωστη ξανθιά σε club τα ξημερώματα!

Kristen Stewart: Με τον μπαμπά της στη συναυλία των Florence and The Machine

H Kristen Stewart γυμνόστηθη! Όλες οι φωτογραφίες