Matthew McConaughey: Πώς έχασε 15 κιλά;

Matthew McConaughey: Πώς έχασε 15 κιλά;

Διαβάστε πώς τα κατάφερε

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που είδαμε τον Matthew να βγάζει τα ρούχα του στην ταινία Magic Mike και να αποκαλύπτει ένα πολύ γυμνασμένο και καλογραμμομένο σώμα. Όταν η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο ήταν, στα 42 του, στην καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής του. Λίγο αργότερα άρχισε η μεταμόρφωσή του σώματός του. Από σωματώδης άντρας, κατέληξε σε σκιά του εαυτού του για τις ανάγκες της νέας του ταινίας στην οποία υποδύεται ένα ασθενή του Aids, πίσω στο 1986 όταν η ασθένεια ισοδυναμούσε με θάνατο.

Ο ηθοποιός έπρεπε να χάσει μέσα σε λίγους μήνες περίπου 15 κιλά. Από τον Ιούλιο ξεκίνησε το έντονο jogging και η πολύωρη γυμναστική να χάσει όσο γίνεται περισσότερα κιλά από το έτσι και αλλιώς αδύνατο σώμα του. «Δεν πρόκειται να δείχνω υγιής, όταν ολοκληρώσω τη δίαιτα» δήλωσε σε συνέντευξή του. Περιέγραψε την απώλεια των κιλών του σαν "μια πνευματική και διανοητική κάθαρση" και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται λίγο χρόνος για να καταλάβει το σώμα του ότι πρέπει να τραφεί από μόνο του και ότι δεν πρόκειται να του δώσεις εσύ κάτι άλλο». Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, ο McConaughey έπιασε τα στόχο του και έχασε 15 κιλά, αλλά το πρόσωπο του έμοιαζε αποστεωμένο με τα ζυγωματικά και το μήλο του Αδάμ εξογκωμένα, ενώ τα μάτια του μοιάζουν να έχουν βυθιστεί μέσα.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε της λεπτομέρειες της διατροφής του, μόνο ότι πίνει πολύ τσάι. Ωστόσο φήμες θέλουν να αδυνάτισε μόνο με υγρά και καθόλου στερεή τροφή, αν και λάμβανε καθημερινά βιταμίνες και μικρή ποσότητα πρωτεΐνης. Όμως το μαρτύριο του ηθοποιού τελειώνει σύντομα μια και αυτή τη εβδομάδα τελειώνουν και τα γυρίσματα στα οποία έπρεπε να δείχνει άρρωστος. Σειρά έχουν τα γυρίσματα που δείχνουν τον ήρωα σε καλύτερη κατάσταση πριν αρρωστήσει από το Aids.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον Matthew McConaughey ποια γυναίκα ηθοποιός αποστεώθηκε για ρόλο;

Stars και κιλά: Ποιοι έμειναν σκιά του εαυτού τους για τις ανάγκες ενός ρόλου;

Ο Matthew McConaughey καταρρέει!